Sådan bestemmer du hvad der virker tørt socket

Sådan bestemmer du hvad der virker tørt socket

Hvad føles en tørstik? Dem, der har oplevet visdomstænderudtræk, ved, at tørstik er dårlige nyheder. Mundtlige kirurger giver advarselsskiltene, og patienter frygter, at de vil være et af de få, der oplever den smertefulde tilstand. Enhver, der overvejer tandudvinding, bør vide, hvordan man svarer på spørgsmålet: "Hvad føles en tørstik?"

Vent mindst 2 dage efter tandudtræk for at afgøre, om smerten du føler er normal smerte eller ekstraordinær. Hvad føles en tørstik? Uhyggelige smerter, der går meget længere, end det burde.

Vær opmærksom på hvor smerten kommer fra. Regelmæssig udvindings smerte er mere fokuseret på udvindingsstedet. Udstrålende smerte for ørerne og øjnene forklarer, hvad der virker en tørstik.

Åbn munden så bredt som muligt, og skinn lommelygten ind. Hvis du kan se et hul og synligt knogle, skal du ikke bestemme, hvad der virker som en tørstik. Synlig knogle er et sikkert tegn på en manglende blodprop.

Bør tænderne forsigtigt efter din læge ordrer. Har du bemærket en dårlig smag i munden eller dårlig ånde, selv efter at du har gjort det? Nogle gange er det ikke så meget, "Hvad føles en tørstik," men mere om, hvad det smager.

Føl dig rundt om halsen og kæben for store klumper eller ømme områder. Disse kan være dine lymfeknuder. Hvis du bekymrer dig om, hvad der virker som en tørstik, kan du få infektion, der forårsager hævede knuder.

Advarsler

Hvis smerter nogensinde bliver værre med hver dag, se læge. Det skal altid blive bedre efter en ekstraktion.

Del:
Kommentarer