SĂĄdan beskytter du hud i klorpuljer

SĂĄdan beskytter du hud i klorpuljer

Klor er placeret i svømmebassiner for at dræbe bakterier og andre bakterier. Men kloren er også irriterende for huden. Der er rapporter om, at kloren forårsager tør, blød hud, acne, udslæt og forværrer eksem og psoriasis. Svømning er populær, fordi det er en aerob træning, der giver mange sundhedsmæssige fordele for folk fra småbørn til ældre. Men der er skridt, du kan tage for at beskytte huden mod chlorerede pools.

Påfør en lotion til huden, før du svømmer. Der er flere hudlotioner på markedet designet til at give en barriere mellem huden og det klorerede vand.

Tag et bad efter svømning ved hjælp af et filtreret brusebad. Vandet skyller ud af kloren på din hud, men vandet fra brusebadet kan også indeholde klor. Brug et brusebad, der filtrerer ud klor.

Brug koldt vand ved brusebad. Varmt vand åbner dine porer og tillader klor på huden at sive ind i porerne. Også dampdampene blandes med klor på huden for at skabe chloroform, som du derefter trækker vejret ind. En mulighed er at brusebad i koldt vand.

Påfør en organisk fugtighedscreme efter brusen. Ethvert vand kan tørre din hud, så hold den fugtig. Brug enhver lotion, du allerede har til rådighed.

Del:
Kommentarer