SĂĄdan beregnes udbetaling i professionelle golf turneringer

SĂĄdan beregnes udbetaling i professionelle golf turneringer

I professionel golf konkurrerer spillerne om en del af den samlede pung. Vesken er den samlede mængde penge, der betales til alle deltagere. Pungotaler varierer mellem turneringer, men udbetalingsformlen forbliver ensartet i de fleste PGA-arrangementer. Nogle specielle begivenheder og større turneringer har en anden sammenbrud, som adskiller sig fra andre begivenheder. Indtjening for en professionel golfspiller er baseret på to kriterier: samlet pung og sted. I nogle tilfælde modtager selv spillere, der ikke klarer at lave skåret, en lille del af pungen.

Trin 1

Rangere alle golfspillere baseret på turneringsfinish. Hvis to eller flere spillere slutter turneringen med en identisk score, betragtes disse spillere som bundet. Hvis der opstår et slips for førstepladsen, vil en playoff følge. Vinderen af ​​playoffet er kronet mester og taberen slutter på andenpladsen. Hvis mere end to spillere deltager i slutspillet, vil alle ikke-vindere få en slips for andenpladsen.

Trin 2

Bestem den samlede turnering pung. Tag det tal og multiplicer det med 18 procent. Det er mesterskabets præmiebeløb for førstepladsen. Andet plads modtager 10,8 procent, og tredjepladsen modtager 10 procent. Disse procentsatser fortsætter med at falde i hver position, indtil den 70. plads efterbehandler modtager 0,02 procent af den samlede pung.

Trin 3

Vær særlig opmærksom på eventuelle bånd i placeringerne. Hvis der opstår et slips, tilføjes summen af ​​udbetalingerne for hver bundet position sammen og fordeles ligeligt mellem de bundet spillere. For eksempel, hvis der er en tre-vejs slips for niende plads, summen af ​​niende, tiende og ellevte præmier er tilføjet sammen. Derefter, da tre spillere hævdede at holde prisen, er summen divideret med tre.

Trin 4

Bestem om nogen spillere kvalificerede sig til skåret, men færdig under 70. plads. Dette er muligt, når turneringsskårede linjer involverede bånd til 70. plads. I disse tilfælde modtager hver efterbehandler under 70. plads $ 100 mindre end efterbehandler før ham. Så hvis den 70. plads efterbehandler har tjent $ 5.000, vil den 71. plads efterbehandler modtage $ 4.900. Den samme bindingsprocedure gælder.

Trin 5

Beregn antallet af spillere, der enten savnede klippet eller svigtede at slå på et scorecard. Mange turneringer betaler en fast prisfordeling til disse spillere, hvilket betyder, at en spiller, der kun har afsluttet et slag ud af snitlinjen, ville få samme beløb som den spiller, der sluttede sidst.

Del:
Kommentarer