Sådan beregnes softballstatistik

Sådan beregnes softballstatistik

Selvom softball er en holdesport, kan statistikker holdes på de enkelte spillere for at vurdere deres bidrag til holdet. Statistikker som batting gennemsnittet, slugging gennemsnit og kørsler produceret er værdifulde oplysninger at indsamle på enkelte spillere. Disse tal giver indsigt i stærke og svage områder, hvilket kan tyde på, hvordan man maksimalt kan bruge en spiller eller identificere områder, der kræver arbejde.

Beregn batting gennemsnit ved at dividere det samlede antal hits med det samlede antal gange ved bat. For eksempel, hvis du var 100% flot og fik et hit 60 af disse tider, så ville dit gennemsnit være 0,600.

Dette kan udtrykkes som en faktisk procentdel ved at dividere med 100, hvilket giver dig 60 procent. Dette fortæller dig, at du får et hit 60 procent af tiden, når du er ved flagermus.

Beregn dit slugging gennemsnit ved at tælle det samlede antal baser taget efter et hit og dividere efter tiderne ved flagermus. For eksempel, hvis du var i flagermus fem gange, og de resulterede i en, tre, fire, nul og tre baser tjent henholdsvis, så ville du tilføje baserne for i alt 11 baser. Derefter opdele nummeret med dine fem gange i flagermus. Dette giver dig et slugging gennemsnit på 2,2, hvilket siger at du opnår 2,2 baser pr. Hit i gennemsnit.

Beregn antallet af kørsler, der er produceret ved at tilføje nogle kørsler, der blev scoret i løbet af din tid i flagermus plus dine egne kørsler. For eksempel, hvis du rammer et hjem løbe med baser indlæst, så ville du have produceret fire kører på den tid på bat. Hvis du gjorde alle fem gange, var du i flagermus, så ville du have produceret 20 løb.

Del:
Kommentarer