Sådan beregnes lodret hoppe

Sådan beregnes lodret hoppe

Forskellen mellem din stående rækkevidde og det højeste punkt, du kan nå, når du hopper lodret, svarer til din lodrette hoppehøjde. Du kan nemt og præcist beregne din lodrette hoppehøjde ved hjælp af kridt, et vægmonteret magnetisk bord eller en lodret springanordning.

Easy Chalk Method

Krit fingerspidserne i din hånd, og stå med din nående arm mod en væg. Rejst op og lav et kalkmærke på væggen for at angive din stående rækkevidde. Nu hoppe så højt som muligt, nå op og lav et andet kridtmærke på væggen. Mål afstanden mellem de to mærker for at bestemme din lodrette hoppehøjde.

Magnetic Board Method

Du kan alternativt bruge et vægmonteret magnetisk bord med højde markeringer i 1/2-inch intervaller og to magneter. Tag en magnet, stå ved siden af ​​brættet, nå op så højt som du kan, mens du er fladfod og læg magneten på brættet. Tag en anden magnet, hop så højt som du kan, og læg magneten på tavlen. Træk højden af ​​den nedre magnet fra den højere magnet for at bestemme din lodrette hoppehøjde.

Vertikal Jump Device Metode

Denne metode kræver en vægmonteret eller fritstående vertikal springanordning med vandrette skovle eller flag. Flagene er i 1/2-inch intervaller og roterer ud af vejen, når du hopper. Stå under enheden, nå op og juster enheden, så det nederste flag rører ved fingerspidserne. Hop, rør det højeste flag muligt og skub det ud af vejen. Tæl antallet af flag du fordrev og divider med to for at bestemme din hoppehøjde i tommer.

Del:
Kommentarer