Sådan beregnes kalorier brændt per siddende baseret på vægt

Sådan beregnes kalorier brændt per siddende baseret på vægt

Når du arbejder og forsøger at tabe sig, er en af ​​de vigtigste måder at overvåge dine fremskridt ved at holde øje med de kalorier, du brænder. En meget almindelig kalorieforbrændingsøvelse er sit-up, også kaldet crunchen. Afhængig af ens vægt kan en person forbrænde mellem 400 og 800 kalorier pr. Time, der gør hurtige, kraftfulde sit-ups. Det er hurtigt og nemt at beregne mængden af ​​kalorier, der brændes pr. Time, der gør sit-ups.

Bestem antallet af sit-ups du kan udføre i løbet af 1 minut. Følg tempoet i din normale træning.

Beregn antallet af kalorier, du brænder pr. Minut, der udfører sit-ups. Som en baseline brænder en 100 pund individ 6 kalorier pr. Minut, der laver sit-ups. For hver 10 pund mere du vejer, tilsættes 1 kalorie pr. Minut. For eksempel brænder en 110 pund individ 7 kalorier pr. Minut, en 120 pund individ brænder 8 kalorier pr. Minut og så videre.

Opdel det antal kalorier, du brænder pr. Minut, af sit-ups med antallet af sit-ups, du kan udføre i løbet af 1 minut. Dette er antallet af kalorier, du brænder per sit-up. For eksempel er her beregningen for en 120 pund individ: 8 kalorier pr. Minut / 30 sidebilleder pr. Minut = 0,27 kalorier pr. Sidet op.

Del:
Kommentarer