SĂĄdan beregnes ICC Rankings

SĂĄdan beregnes ICC Rankings

Det Internationale Krigsråd (ICC) er det internationale styrende organ for cricket. I øjeblikket med over 105 medlemslande tildeler ICC trofæer til nationen med den højeste rating i både test og en-dags internationale (ODI) ligaer. Test cricket kampe kan vare op til fem dage med hver dag opdelt i tre sektioner tegnet af frokost og te pauser. ODI cricket-kampe er det hurtigere alternativ, typisk afsluttet på en dag, med maksimalt 50 overs tilladt pr. Hold. En "over" er defineret som et sæt af seks bolde bowled efter hinanden. ICC anvender ratingsformler for begge ligaer for at bestemme en mester.

Test Cricket

Tilføj et point til et hold for at vinde en kamp efter en serie mellem to hold; Tilføj et halvt punkt til begge hold for at tegne en kamp. Tilføj et bonuspunkt til det hold, der vandt serien; Tilføj et halvpoint til hvert hold, hvis serien sluttede i uafgjort.

Multiplicer holdets serieresultat med 50 point mere end modstanderens rating, hvis bedømmelseskløften mellem de to hold var mindre end 40 point i starten af ​​serien. Tilføj derefter den samlede til modstanderens serieresultat multipliceret med 50 point mindre end modstanderens rating.

Multiplicer det stærkere holds serieresultat med 10 point mere end deres egen rating (hvis bedømmelseskløften var lig med eller mere end 40 point), så tilføj det samlede til modstanderens serieresultat multipliceret med 90 point mindre end holdets egen rating. Det svagere hold multiplicerer sit serieresultat med 90 point mere end deres egen rating, og tilføjer så det totale til modstanderens serieresultat multipliceret med 10 point mindre end holdets rating.

Tilføj de nye point totals til holdets point totalt før serien begyndte. Fjern punkter fra kampe, der ikke længere falder inden for de seneste tre år. Opdater antallet af kampe ved at tilføje en mere end antallet af spil i en serie. For eksempel, hvis en serie varede to kampe, ville du tilføje tre kampe til den samlede.

Opdel den opdaterede point i alt efter den opdaterede kamp total. Dette repræsenterer holdets bedømmelse, og sammenligninger af ratings giver holdets rangering.

ODI Cricket

Tilføj et point til et hold for at vinde kampen efter en serie mellem to hold og et halvt point til hvert hold i træk.

Score 50 point mere end modstanderens bedømmelse for vinderen, hvis afstanden mellem de to hold i begyndelsen af ​​kampen var mindre end 40 point. Score 50 point færre end modstanderens bedømmelse. I tilfælde af et slips scorer hvert hold modstanderens rating.

Score 10 point mere end det stærkere hold s rating i en sejr eller 90 point færre end sin rating i et tab (hvis afstanden mellem hold ratings var mere end eller lig med 40 point). Det svagere hold scorer 90 point mere end sin rating for en sejr eller 10 point færre end sin rating for et tab. For bånd scorer det stærkeste hold 40 point færre end sin rating, og det svagere hold scorer 40 point mere end sin rating.

Tilføj de nye point totaler til det eksisterende point total for hvert hold, før serien startede. Opdater også kampnumrene. Kast alle punkter og kampe, der ikke længere falder inden for de sidste tre år.

Opdel de nye point i alt efter de nye kampe alt. Dette vil give bedømmelsen for hvert hold, og ratings sammenligninger vil bestille holdene til placeringer.

Del:
Kommentarer