SĂĄdan beregnes helvedesild

SĂĄdan beregnes helvedesild

Hvis du skal erstatte helvedesildene pĂĄ dit hjems tag, vil du gerne vide, hvor mange helvedesild du skal bruge.

Mål hvert plan af dit tag, længde og bredde. Optag længden og bredden af ​​hvert fly og multiplicér disse tal sammen for at få kvadratmønsteret af hvert plan på dit hjems tag. Sørg for at måle hver overflade, der skal dækkes i helvedesild, uanset hvor lille det er ikke regne med at der er nok overskydende helvedesild til at dække selv de mindste af områder.

Tilføj den firkantede optagelse af hvert fly sammen for at få den samlede firkantede optagelse af dit eget tag.

Find ud af, hvor mange "firkanter" der er i dit tag. Firkanter er områder på 100 kvadratfod, så bestemm hvor mange kvadrater der er i dit tag. Opdel den samlede kvadratiske optagelse af dit eget tag med 100, og det resulterende nummer vil være antallet af kvadrater i dit tag. Du har brug for at mange kvadrater værd af helvedesild til at dække dit tag.

Find ud af, hvordan de helvedesild, du har valgt, sælges i forhold til firkanter. For eksempel, hvis helvedesilden du køber sælges tre bundter pr. Kvadrat, skal du have det samlede antal kvadrater i dit tag gange tre bundter.

Tilføj 10 procent til dit samlede antal helvedesild, der er nødvendigt for at tage hensyn til trimtillæg. For at finde ud af dette nye nummer skal du blot tage det tal, du kom op med i det foregående trin, og multiplicere det med 1,1, og det vil give dig din endelige samlede helvedesild.

Advarsler

Spørg en tagdækning professionel, hvis du har problemer med at finde ud af, hvor mange helvedesild du har brug for til dit tag, eller hvis du føler at dit tag garanterer særlige målinger, som du ikke kan tage dig selv. Err på forsigtigheds side, når det kommer til noget så vigtigt som tagdækning.

Del:
Kommentarer