Sådan beregnes hastighedstal for hestevæddeløb

Sådan beregnes hastighedstal for hestevæddeløb

Computerhastighedstal plejer at være en besværlig opgave, der kræver, at hestevæddeløbshandleren bruger mange timer til at sammensætte et system til at bestemme nøjagtige tal på et bestemt spor eller spor. Punktet med at skabe hastighedsfigurer er at sammenligne den "sande" tid for hver hest i forhold til den relative hastighed eller langsommelighed af sporoverfladen på en bestemt dag. Derefter kom "Washington Post" racing forfatter og ivrig heste spiller Andy Beyer, der i 1970'erne forklarede hvordan man beregner et sofistikeret sæt af fart tal i flere bøger. I de tidlige år af det 21. århundrede begyndte Beyers hastighedsfigurer at blive vist i "Daily Racing Form", så du behøver ikke længere at beregne dine egne tal. Men for de så tilbøjelige, at lave dine egne hastighedsfigurer gør det muligt at kontrollere dine egne tal mod Beyer-tallene. Specielt på mindre spor kan Beyer-figurer måske ikke være så gode som dine egne figurer, især hvis du har en dybdegående viden om hestene på dit lokale spor.

Erhverve par tal. Par tal er de gennemsnitlige gange heste løber i forhold til afstand og klassificering: For eksempel $ 10.000 hævder løb for heste racing 6 furlongs. Du beregner par tider ved at se på resultatdiagrammer fra løb på et bestemt spor og sammenligne de gange, der køres af heste på den dag i forskellige klassifikationer af løb til parfigurerne.

Beregn parfiguren for hver dag med racing. Du kan gennemsnitlige forskellene fra par i hver race for at udlede dagens parfigur eller tage en mere subjektiv og sofistikeret tilgang til at bestemme, hvilken samlet par nummer for dagen giver mest mening.

Anvend parfiguren til de heste, du vurderer. For eksempel løber Hest A i en $ 20.000 claiming race 1 mile i et minut, 36 sekunder den 14. februar og parret for den klassificering er et minut, 37 sekunder. Hesten har kørt et sekund hurtigere end parret. Et sekund svarer til omkring fem længder. Derfor har hesten kørt fem længder hurtigere end par, og hans "sande" figur for løbet er et minut, 35 sekunder.

Sammenlign de "sande" tider for hver hest i løbet. Brug ovenstående eksempel, lad os sige, at Hest B kørte en kilometer om et minut, 36 sekunder den 21. februar, da sporet blev bedømt et sekund hurtigere end paratiden. Derfor vil den "sande" tid for Hest B være et minut, 37 sekunder. Selvom begge heste løb den samme "rå" tid, et minut, 36 sekunder, er hest A faktisk to sekunder eller en kæmpe 10 længder, hurtigere end Hest B.

Del:
Kommentarer