SĂĄdan beregnes brugsrate i basketball

SĂĄdan beregnes brugsrate i basketball

Brugsrate fortæller dig antallet af ejendele en spiller anvender, mens han er på retten. Denne statistik er en god indikator for, hvor stor en rolle en bestemt spiller har i holdets lovovertrædelse. Ved at følge disse trin kan du beregne brugen i basketball.

Vælg den spiller, du vil undersøge. Det skal være en enkelt spiller. Flere spillere eller hold kan ikke bruges uden at foretage beregningen individuelt.

Find følgende statistik for den spiller, du har valgt: feltmål forsøg, forsøg på free throw, assists og omsætning. Hvis du skal bruge flere spil, skal du bruge middelværdierne for hvert af disse tal. Du kan finde disse tal i en hvilken som helst boks score af et basketballspil, hvor statistikker holdes.

Multiplicere free throw forsøg med 0,44. Det resulterende tal er kendt som justerede frie kast.

Multiplicere hjælper med 0,33. Det resulterende tal er kendt som justeret hjælper.

Tilføj justerede frie kast, justerede hjælper, mål mål forsøg og omsætning. Det resulterende tal er kendt som brugshastighed. Selvom der er variationer på, hvordan du kommer til brugsrate, er det sådan, det er universalt fra liga til liga. Ved hjælp af denne metode kan du sammenligne spillere på ethvert niveau til spillere i NBA.

Sammenlign brugshastigheden mellem spillere for at finde ud af, hvilke spillere der bruger deres ret tid mest. Gentag blot ovenstående trin for så mange spillere som du ønsker at sammenligne. Jo højere spillerens brugshastighed er, desto flere ejendele bruger spilleren. Husk, at en høj forbrugshastighed ikke altid er god. Hvis du danner et hold, skal du blande spillere med høje forbrugsfrekvenser med spillere med lave forbrugsfrekvenser for at sikre, at alle har bolden så meget, som de har brug for det.

Del:
Kommentarer