Sådan beregner du OPS i Baseball

Sådan beregner du OPS i Baseball

Baseball fans, der gerne vil anvende en mere rigoristisk analyse til deres sport engagere sig i sabermetrics, et udtryk, der refererer til Society for American Baseball Research og refererer til brugen af ​​avancerede statistikker for bedre at analysere spillet. En avanceret statistik er OPS eller on-base plus slugging-procent, et mål for en spilleres evne til at komme på base og for at generere ekstrabaserede hits. Dette giver en statistik, der tegner sig for en batters kontakt, tålmodighed og strøm.

Beregning af OPS

OPS er summen af ​​en spiller's base procent og hans slugging procent. Den første måler hvor ofte spilleren gør det til første base, mens den anden giver analytikere en måde at måle, hvor ofte han rammer et dobbelt, tredobbelt eller hjemme løb. For at finde spillerens OBP skal du dividere det samlede antal hits, gåture og gange på en tonehøjde med antallet af gange på bat plus gåture, ofre fluer og gange, der rammes af en tonehøjde. SLG beregnes ved at dividere det samlede antal baser opnået for alle basis hits (en dobbelt tæller som 2 for eksempel) med det totale antal gange ved flagermus. Når du har fundet OBP og SLG, kan du finde OPS'en. For eksempel vil en spiller med en OBP på.280 og en SLG på.500 have en OPS på.780.

Analysereaktioner

Nogle er ikke frygtelig glad for OPS, fordi målingerne behandler basisprocenten lige så stor betydning for sluggingprocent, på trods af at OBP har vist sig at være næsten dobbelt så vigtigt i scoring kører som SLG. OPS Plus "normaliserer" en spillers OPS ved at regne med variabler som liga- og parkeffekter.

Del:
Kommentarer