SĂĄdan beregner du en earned run gennemsnittet

SĂĄdan beregner du en earned run gennemsnittet

Det optjente løbende gennemsnit er et af de mest ærværdige og citerede figurer i baseball, en sport kendt for sin kærlighed til statistik. ERA går tilbage til de tidlige dage af sporten, selvom 19. århundrede kande, der stod meget tættere på hjemmeplade, havde lave, lave ERAer, at dagens skyllinger kun kan drømme om. Simpelthen sætte, for at beregne en krukke ERA, multiplicere det samlede antal optjente løb, han har tilladt med 9, og divider derefter med det samlede antal innings, han er sat i den nuværende sæson.

Nogle løber tæller ikke

Det optjente løbende gennemsnit repræsenterer antallet af optjente løb, som en given krukke giver op i gennemsnit i ni omganger på højden. Kun kørsler, der er scoret på grund af at-bat holdets handlinger betragtes som optjente løb. Enhver løbe, der kan henføres til en fejl i holdet i feltet eller en catcher's boldtold, tæller ikke imod en krukke ERA - men interessant, en løbe krydsning på grund af en hurlers vildt pitch er optjent. En spiller, der satte op til syv innings i et spil og gav op fire præmier, og hvem der efterfølgende lagde ni turneringer og gav op for et præst, ville have en ERA på (4 + 1) x 9 divideret med (7 + 9) = 2,81.

Statistik Fortæl ikke alt

Selv om ERA er designet til at muliggøre sammenligninger af krukker på tværs af hold og ligaer, kan flere faktorer ud af kannenes kontrol påvirke hans gennemsnit. F.eks. Fielders, der er langsommere end deres kammerater, eller som dækker mindre jord, vil tillade flere hits - ikke opkrævet som fejl - hvilket fører til flere kører og opblæsning af potterns negative statistikker.

Del:
Kommentarer