Sådan bekæmpes cellulitis naturligt

Sådan bekæmpes cellulitis naturligt

Cellulitis er en bakteriel infektion, der påvirker huden, især underbenene. Cellulitis kan udvikle sig på andre dele af kroppen, såsom ansigtet, men dette påvirker især børn og ældre. Infektionen behandles normalt med en række antibiotika, der dræber streptokokker og stafylokokker bakterier, de to former for bakterier, der forårsager cellulitis. Cellulitis kan også behandles naturligt og i dit hjems komfort ved at øge immunsystemet gennem kost, naturlægemidler og hvidløg.

Spis og drik for at bekæmpe cellulitis

Brug daglig mad, der indeholder høje niveauer af vtamin C. Jordbær, tomater, citrus og søde kartofler giver alle tilstrækkelige mængder af vitamin C. Vitamin C hjælper immunsystemet til at bekæmpe infektion i kroppen.

Forbruge en otte ounce servering af ønsket smag yoghurt. Yoghurt hjælper med produktion af antistoffer og naturlige dræberceller. Naturlige morderceller er vigtige for kroppen at afvise virus- og bakterieværtsceller.

Skiv tre hvidløgskage i tre små skiver. Forbruge tre fed hvidløg hver dag med et otte ounce glas vand. Hvidløg indeholder antibakterielle midler, der, hvis de tages, når symptomer på cellulitis første gang kan effektivt bekæmpe cellulitis.

Brug mindst otte glas otte ounce vand om dagen. Vand er ikke kun vigtigt for kroppen at fungere ordentligt, men hjælper systemet med at skylle væk virus- og bakterieceller, der kan forårsage infektion.

Goldenseal Herbal Treatment

Rens det inficerede område ved hjælp af en antibakteriel sæbe. Dette vil fjerne bakterier overførsel fra kroppen til såret for at undgå yderligere infektion. Tør området med et håndklæde ved let at patte det inficerede område.

Dyp en til tre bomuldskugler i den flydende Goldenseal, og anvend den til inficeret område. Påfør Goldenseal ved lys dabbing det inficerede område, gnid ikke. Fortsæt dabbing, indtil glansjakke Goldenseal er synligt på inficeret område. Alkaloider, en aktiv komponent i Goldenseal, indeholder antibakterielle midler, reducerer inflammation og øger immunsystemet ved at øge produktionen af ​​properdin-proteiner, der overfører de hvide infektionsbekæmpende blodlegemer til områder manifesteret med bakterier.

Placer en gasbind pad over det inficerede område belagt med flydende Goldenseal. Fastgør gauzepuden ved at påføre en bandage direkte på toppen af ​​puden.

Påfør Goldenseal til det inficerede område en gang dagligt. Skift bandage hver dag for at undgå yderligere infektion.

Tips

Hvis du er allergisk over for hvidløg, kan du erstatte hvidløgskrydder med hvidløgs kapsler.

Flydende Goldenseal kan købes hos din lokale sundhedsbutik. Indsæt citrusfrugt opført ovenfor, ved at forbruge et otte ounce glas appelsinsaft dagligt.

Advarsler

Altid konsultere din primære læge, hvis cllulitis er mistænkt. Hvis en feber udvikler sig i løbet af cellulitis infektion, afbryde naturlige behandlinger og søg medicinsk behandling. En feber kan indikere en alvorlig infektion; cellulitis kan spredes til blodbanen og kan være dødelig, så det skal behandles med et kursus af antibiotika. Hvis kroppen er følsom over for hvidløg, erstattet hvidløgsfrø med foreslåede kapsler. Hvis du ikke gør det, kan det resultere i diarré, ubehagelig mave og kvalme. Overdrivet forbrug af hvidløg kan føre til fordøjelsesskader. Hvidløgskage er beregnet til at blive konsumeret i kun en uge. Hold altid skarpe genstande som knive væk fra børn. Undladelse af at gøre det kan medføre alvorlig skade eller død. Hvis der er mistanke om en allergi over for de ovennævnte fødevarer, må du ikke forbruge dem. Hvis der indtages en forbrugt og allergisk reaktion, skal du kontakte din primære læge eller beredskabsafdelingen hvis der opstår hævelse og åndedrætsbesvær.

Del:
Kommentarer