Sådan behandles tendonitis i håndled og arm

Sådan behandles tendonitis i håndled og arm

Tendonitis er en medicinsk tilstand præget af betændelse i en senne, hvilket resulterer i ømhed eller smerte. Tendonitis er normalt et resultat af overbelastning af en senet med gentagen brug. Da hænder og arme bruges til en lang række opgaver, er håndled og albueforbindelser modtagelige for senititis. Behandling af tendonitis i enhver del af kroppen kræver begrænsende belastning på senerne for at tillade helbredelse og anvendelse af fysioterapi øvelser for at stabilisere leddene og forhindre fremtidige problemer.

Tendonitis Care

Trin 1

Påfør is til de berørte områder i femten minutter hver anden til tre timer, indtil tendonitis smerter forsvinder.

Trin 2

Pak en kompressionsbandage omkring håndleddet eller albuen for at begrænse blodgennemstrømningen og brønden i de timer, hvor du ikke er isning.

Trin 3

Tag antiinflammatorisk medicin, da smerte fortsætter med at begrænse smerter og hævelse.

Trin 4

Brug en håndledningsarm eller armlæn til at immobilisere den ramte led, indtil smerten forsvinder, og leddet kan bevæge sig uden at forårsage smerte eller ømhed. Hvile en ledd, der har senebetændelse er af største vigtighed som at vende tilbage til fysisk aktivitet for tidligt vil sandsynligvis irritere senen.

Fysisk terapi

Trin 1

Bevar rækkevidden af ​​bevægelse og øge fleksibiliteten ved at strække håndled og underarm. Varm op ved at lave langsomme cirkler med dine håndled. Brug derefter din sunde arm til forsigtigt at bøje fingrene på din skadede arm tilbage og og tryk dem ned mod din underarm. Hold din skadede arm ved fuld forlængelse under disse strækninger.

Trin 2

Brug håndled krøller til at styrke dine underarmer og stabilisere albuen og håndleddet. Håndled krøller kan gøres ved at krølle en krukke eller lys dumbbell op og ned med styrken af ​​håndleddet med underarmen. Placér bagsiden af ​​din underarm på en plan overflade, og lad din hånd falde ud af overfladen af ​​overfladen for at give håndleddet det rigtige bevægelsesområde for at krølle op og ned.

Trin 3

Genoptag mere anstrengende aktiviteter langsomt og forsigtigt. Det er ofte nemt at bestemme den aktivitet, der forårsager senebetændelse. Vær forsigtig med at genoptage den aktivitet, der forårsagede skaden og opbygge dine aktivitetsniveauer langsomt, mens du fortsætter med at gøre øvelser for at strække og styrke underarme og håndled.

Del:
Kommentarer