Sådan behandles tanning bed udslæt

Sådan behandles tanning bed udslæt

Solbrænding er et populært tidsfordriv, men ganske få mennesker kommer ud af solbrændingen med mere end en sund glød. Solbrændte udslæt er en hud tilstand, der ikke er ualmindeligt blandt tannere. Udslætet består af små, ekstremt kløende pludselige bump, der forekommer kort efter en solbrændingssession. Disse udslæt er ubehagelige, men heldigvis er de ret nemme at behandle.

Sådan behandles tanning bed udslæt

Stop alle garvning i løbet af udbruddet. Fortsætter med at brune efter at have bemærket et solbrændte udslæt vil ofte medføre udbredelse eller forværring af udslætet. Det er vigtigt at lade den irriterede hud helbrede, inden du vender tilbage til garvning.

Hold udslætene rene og tørre. Vask daglig med lunkent vand i stedet for varmt vand. For meget varmt vand kan tørre ud og yderligere irritere udslæt. Efter vask, klap udslætet tørt i stedet for gnidning.

Brug antibiotisk salve eller creme til at bekæmpe bakterierne, der forårsager udslæt på tanning bed. Påfør en lille smule salve på udslætet og gnid det helt ind i huden for at holde området fugtigt og beskyttet. Genanvendes til ren hud efter behov hele dagen for hurtigste resultater.

Tag en antihistamin (såsom Benadryl) til behandling af kløe og mulige allergiske reaktioner. Nogle garvning udslæt skyldes en allergisk reaktion på rengøringsmateriel eller garvning lotion. Brug af en antihistamin vil bekæmpe eventuelle allergiske reaktioner, mens du stopper kløe, som gennem ridser ofte fører til udslæt af udslæt.

Identificer årsagen til udslætet på garvningslejet. Over tid mister de bedste behandlinger effektivitet. Rengør solsenge før brug med hypoallergeniske kludder for at undgå hudreaktioner på rensemidler, der anvendes af salonen. Skift solbrændinger og start med at bruge produkter designet til følsom hud, der ikke indeholder acceleratorer. Tag pauser under garvning for at tørre sved fra solbrændingen og din krop for at undgå udslæt forårsaget af tilstoppede porer.

Advarsler

Hvis udslæt på garvningsline ikke heler eller forværres efter en uge, skal du konsultere en læge eller hudlæge.

Del:
Kommentarer