Sådan behandles Staph hudinfektioner

Sådan behandles Staph hudinfektioner

De bakterier, der hedder stafylococcus aureus, er årsagen til staph infektioner. Det er klart, at du skal behandle staph-infektioner under medicinsk vejledning. Når du har hudinfektioner, er behandlingen meget vigtig. Når huden bliver smittet af bakterier, kan det medføre meget ubehag. Ifølge about, forårsager Staph infektioner på huden kan koge, cellulitis, folliculitis, blærer og paronychia. Staph infektioner kan sprede sig! Det er en smitsom sygdom. Hvordan det bliver smittet, er, når huden er punkteret, og bakterierne spredes til såret.

At opnå Staph kan typisk være at spise mad indeholdt i Staph. Det kan forårsage fødeforgiftning, hvor symptomer fra staph madforgiftning kan vare nogle få dage. Men hvis en anden har staph, så kommer du i kontakt med dem, den kan sprede sig fra en person til en anden.

Gå til din læge. Du har brug for medicinske receptpligtige antibiotika, muligvis. Når som helst du har hudinfektioner, er det bedst at du ser en læge. Du vil ikke have infektionen at sprede sig, som det vil, hvis du ikke har ordineret medicin til at helbrede infektionen. Følg lægerådgivning om foreskrevet antibiotika eller medicin til brug. Ikke alle antibiotikabehandlinger. Hvis det bliver en viral infektion, så vil de se efter alternative måder at behandle den på.

Hold god hygiejne. Som nævnt før spredte Staph infektioner. Vask dine hænder dagligt. Når du bruger toilettet, skal du vaske dine hænder. Undgå kontakt med andre. Jeg mener, at du kan ryste folks hænder, men sørg for at vaske dine hænder, før du tager fat på mad eller noget andet. Også, ikke dele drikkevarer eller spise redskaber med andre. Disse kan være effektive måder at forhindre at få staph infektioner på.

Hold stivinfektionen ren. Det er godt at vaske Staph infektion, for at undgå at sprede sig. Brug en antibakteriel sæbe og varmt vand til at rengøre infektionen dagligt. Det er bedst at holde staph infektioner bandage også. På den måde bliver det ikke udsat for flere bakterier. Gnid ikke eller vælg ved infektionen. Undgå at røre infektionen.

Brug af hjemmet retsmidler til behandling af Staph infektioner. Du bør først tjekke med din læge, men der er effektive måder at hjælpe med at behandle staph infektioner naturligt. Først er der gurkemeje. En stærk Indien krydderi, der helbreder huden og dræber bakterier. Gurkemeje er effektiv og et naturligt antibiotikum til huden. Det kan fjerne cyster, sår og nedskæringer på egen hånd. Lav pasta med vand, indtil det er tykt, gælder for infektionen. Derefter dækkes med gasbind.

Også virgin kokosolie og vitamin E olie er heller ikke dårlige alternativer. Begge olier beskytter huden og hjælper med at helbrede huden. Disse olier vil bidrage til at reducere infektionen naturligt. Det vil dræbe bakterierne. Brug af begge olier dagligt kan forhindre svampe- og bakterieinfektioner i fremtiden.

Del:
Kommentarer