SĂĄdan behandles scabies med Tea Tree Oil

SĂĄdan behandles scabies med Tea Tree Oil

Scabies er en smitsom hudstilstand forårsaget af en parasit. Denne parasit græsser under huden og forårsager udslæt og alvorlig kløe. En af de mest effektive midler til scabies er tea tree olie. Tea tree olie er sikkert blevet brugt i årtier for at helbrede mange lidelser, fra insektbid til acne. Tea tree olie har svampe samt antibakterielle egenskaber. Tea tree olie fungerer ved at absorbere og trænge ind i de nederste lag af huden og dræbe parasitten. Tea tree olie dræber også de æg, der er blevet lagt af parasitten, og forhindrer reinfestation.

Bland 1 spsk. tea tree olie med 1 el. Olivenolie, hvis du har følsom hud. Ellers kan du placere teetræet direkte på huden, forårsage irritation. Hvis du ikke har følsom hud, skal du bruge ufortyndet tea tree olie. Sæt til side.

Kør et varmt bad, og tilsæt 1 ss. tea tree olie direkte til badet vand. Sug i badet i 20 minutter.

Kom ud af badet og klapp huden tørt. Anbring straks håndklædet i en plastikpose, indtil du kan vaske det i varmt vand.

Mæt en steril bomuldskugle med te-træolien (eller teetræet / olivenolieblandingen) og gnid på scabies udslæt. Helt dække udslæt området. Lad tea tree olie på din hud, og skyll ikke af.

Tag badet to gange om dagen, hvis det er muligt. Hvis ikke, skal du i det mindste gøre teetræet olie på huden morgen og nat.

Vask alle håndklæder, sengetøj og tøj i varmt vand. Hvis det er muligt, forlader sengetøj eller andre stoffer, der er forseglet i plastikposer i op til 2 uger, før de vaskes.

Tips

Del ikke tøj af nogen art, og undgå tæt fysisk kontakt med andre, hvis du har scabies. Det er vigtigt at rengøre dit sengetøj og tøj, mens du behandler din krop for skørter. Ellers risikerer du en reinfestation.

Advarsler

Hvis du ikke finder lindring fra scabies inden for 14 dage efter påbegyndelsen af ​​behandling af te-træolie, skal du kontakte din læge.

Del:
Kommentarer