SĂĄdan behandles ischias derhjemme

SĂĄdan behandles ischias derhjemme

Iskias, gennem årene, er blevet generaliseret som nervepine, der stammer fra lavt ryg eller skinker med henvisning smerter ned i benet. Smerten kommer fra sciatic nerve bliver irriteret eller knuste af de omkringliggende muskler, hovedsagelig piriformis. Andre sciatic problemer kan være et resultat af rygsygdomme såsom spinal kompression forårsager irritation med sciatic nerven. Behandlinger kan udføres hjemme for at lette smerten.

Trigger Point Therapy

Trigger punkt terapi aktiverer og forfalder de ømme pletter på skinkerne, frigør de stramme muskler omkring sciatic nerve. Der kræves en tennisbold og en væg. For at udføre dette skal du placere bolden mellem udløsningspunkterne eller de mest ømme pletter og væggen og forsigtigt skifte kroppen fra side til side, op og ned for at få en gennemtrængende trykmassage. Disse udløsningspunkter varierer fra person til person, men nøglen er at finde det mest smertefulde sted, om smerten er tættere på hoften eller tættere på halebenet. For at øge tennisboldtrykket skal du læne kroppen ind i bolden. For at mindske trykket skal du lægge minimal kropsvægt på bolden.

Strækker og yoga fordele

Strækker og forlænger musklerne i skinkerne hjælper med at slappe af og løsne musklerne omkring sciatic nerve. Selvom ischias skyldes en rygsygdom og ikke direkte relateret til stramme muskler, vil lænderyg og hofter stadig drage fordel af at øve yoga og udføre streger. Yoga udgør sådan som ansigtshunde, svane og barnesygdomme kan hjælpe med at strække musklerne fra nedre ryg til hamstringene. At tage en yogaklasse for at lære om korrekt justering og tale med instruktøren, som måske kan give tip og foreslå ændringer til yderligere afslapning, mens styrken af ​​ryggen, anbefales. Under et akut sciatisk angreb, vent på, at smerten mindsker før stretching, da der er en mulighed for, at bevægelsen yderligere kan forværre smerten.

Yoga rutine for iskias

En simpel yoga rutine at gøre for ischias er som følger. Husk at trække vejret dybt og jævnt i hvert trin. Down-face hund: Start på hænder og knæ. Krøl tæerne under og træk hofterne op, så kroppen står fladt på bunden af ​​fødderne og i en opadrettet "V" position. Skub hænderne i jorden, så hovedet kommer ind imellem armene og skubbe hofterne tilbage for at strække hamstringene. Svanen: Denne stilling kan være vanskelig for nogle, men ændre det og bruge rekvisitter som nødvendigt for at få fordelene. Fra den nedadvendte hundeposition trækker du et knæ fremad, indtil det er under torso og sidder på hofte og side af låret. Dæk strækningen ved at bøje fremad over det bøjede forben. Børneposer: Skub ryggen op i nedadvendt hund og langsomt sænke kroppen på knæ og underben, så de ligger fladt på gulvet. Sid på fødderne og bøj fremover over knæene, armene slapper af langs kroppen. Slap af i pose med henblik på at strække underkroppen.

Varme og Ice

Ved hjælp af en varmepude eller en ispude kan lindring afspændes. For nogle mennesker kan varmepuder øge betændelsen, mens andre ved hjælp af kolde pakker siger, at forkølelsen får musklerne til at kramme op. Selv om denne metode giver midlertidig og mindre lettelse, vil reduktionen i smerte hjælpe med at slappe af muskelen, så personen kan fungere gennem daglig aktivitet.

Analgetisk Balm

Analgetiske balsamer kan hjælpe med ischias ved at slappe af musklerne og mindske betændelsen. Dette er også en midlertidig lindring, men efter lider intens smerte, er enhver lettelse velkommen. For balm fundet i de fleste apotek butikker, prøv Icy Hot eller Bengay. En mindre mainstream ting at prøve er Max Revive gips, fundet online (se Resources) eller på kinesiske apoteker.

Livsstilsændringer

Lær, hvad der får iskias til at blusse op og gøre livsstilsændringer for at reducere blændingstoppene, herunder at undgå aktiviteter og bevægelser, der kan forværre tilstanden. Vær opmærksom på ryggen og foretag bevægelser, som ikke vil vække kroppen i unaturlige positioner. Hvis du sidder for længe, ​​forårsager ischias, planlægger at stå op og gå rundt hver halve time. Ved at inkorporere blid motion og prepping en dagspose med Max Revive plaster efter behov, kan akutte angreb forhindres.

Del:
Kommentarer