Sådan behandles hovedpine forårsaget af dehydrering

Sådan behandles hovedpine forårsaget af dehydrering

Sådan behandles hovedpine forårsaget af dehydrering. Når du lider af en dehydrering hovedpine, er der måder at minimere smerten og forhindre det bliver værre, så du kan vende tilbage til dine normale aktiviteter. Med lidt information kan du behandle og endda forhindre dehydrering hovedpine fra at sideline dig fra de ting, du vil gøre.

Drik vand. Dette er den hurtigste og mest effektive måde at vende dehydrationssymptomer på som hovedpine og træthed. Hvis kvalme er et problem, skal du drikke en teskefuld vand hver halve time og øge mængden langsomt, indtil du er i stand til at tolerere mere.

Drik en rehydrerende væske som en sportsdrink. Disse drikkevarer erstatter ikke kun det vand, din krop har brug for, men hjælper også med at genopbygge elektrolytter.

Sluk to smertestillende midler sammen med et fuldt glas vand for at reducere smerten ved en dehydrering hovedpine. De smertestillende midler vil lette smerten, mens vandet vil hjælpe med at vende dehydrering, der forårsager hovedpine til at begynde med.

Reducer eller fjern dehydrering hovedpine ved at være opmærksom på dehydrering symptomer. Drik mere vand, hvis din urin er mørk i farve, din mund eller læber er tørre, eller hvis din hud er tør. Disse er klassiske symptomer på tidlig udtørring og kan vendes før lider nogen smerte eller ubehag.

Udskift væsker som kaffe, te eller sodavand med vand eller sportsdrikke. Koffeinholdige væsker dehydrerer dig, så husk at tage masser af vand, selvom du vælger at fortsætte med at drikke din morgenkaffe.

Del:
Kommentarer