SĂĄdan behandles golfspillerens albue

SĂĄdan behandles golfspillerens albue

Golferens albue er en form for tendonitis fundet på indersiden af ​​albuen. Golfspillere udvikler ofte golfspillerens albue fra at gøre den samme handling, som svingende golfklubber, igen og igen. Tegn på at du har golfspillerens albue omfatter vanskeligheder med at bøje albuen eller gribe noget, en følelse af træthed eller svaghed i håndledene eller smertefulde fornemmelser på indersiden af ​​albuen. Du kan fortsætte med at spille golf efter at have behandlet golfspillerens albue, men du skal tage skridt til at slippe af med dine symptomer, inden du begynder at spille golf igen.

Trin 1

Resten din albue, afstå fra de aktiviteter, der har fået dig til at udvikle golfspillerens albue, især svingende en klub. Vent, indtil dine symptomer er ryddet op for at begynde at spille golf igen, så du ikke beskadiger din albue yderligere. Ohio Health Online foreslår at undgå andre aktiviteter, der kan forværre din tilstand, for eksempel at ryste hænder, åbne en dør eller løfte genstande med dit håndled nedad.

Trin 2

Sæt en eller flere isemballager på din albue, hvor du føler smerte hver dag, indtil dine symptomer falder. Sæt stykker klud over ispakkerne, og læg dem på de udpegede områder i ca. 15 til 20 minutter ad gangen, ifølge Mayo Clinic.

Trin 3

Tag aspirin eller smertestillende medicin, såsom ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler, for at lindre smerten i albuen. Brug kun medicin som nødvendigt for at undgå at skade din mave og mave-tarmkanalen. Hvis smertestillende medicin ikke virker, skal du gå til din lægekontor for at få et kortisonskud, som ofte kan hjælpe med at reducere din smerte hurtigere end over-the-counter-stoffer.

Trin 4

Hold din albue i en bøjle eller en slynge for at holde det mobiliseret, mens du er helbredt. Hold slynge eller bøjle til enhver tid eller så meget som muligt, så du ikke uberettiget bevæger din albue, hvilket kan forårsage yderligere smerte eller skade.

Trin 5

Udfør strækøvelser for at styrke din albue som udpeget af din læge. Start ikke strækøvelser, før betændelsen i din albue er subsidieret, og dine symptomer er væk. Din læge kan få dig til at udføre erhvervsmæssige eller fysioterapi øvelser regelmæssigt for at styrke dine muskler, før du begynder at spille golf igen. Hvil din arm, albue eller håndled efter at have reps, så du ikke overanerer dig selv.

Trin 6

Efterligne bevægelserne ved at svinge en golfklub for at få din arm brugt til bevægelserne, før du spiller golf igen.

Del:
Kommentarer