Sådan behandles en tredemøllebrænding

Sådan behandles en tredemøllebrænding

Sådan behandles en tredemøllebrænding. Slipning og falder af en løbebånd under din træning kan give ny mening til udtrykket "brændende gummi." Desværre er denne type forbrænding smertefuld. Heldigvis, med den rette pleje og tid til at helbrede, vil brændingen gå væk.

Sørg for, at forbrændingen er en mindre brænde. Hvis det ikke er tilfældet, søg lægehjælp straks. Noget mere end en anden grad brænde, der dækker et lille område af din krop, skal behandles af en læge. Mere end sandsynligt vil en forbrænding fra en tredive maskine kun dække et relativt lille område af din krop, beskadige det første lag eller en del af det andet og kan behandles derhjemme.

Afkøl det berørte område ved at anvende koldt vand eller en kold komprimering i flere minutter. Sæt ikke is direkte på en forbrænding, da det kan forårsage frostskader og yderligere komplicere skaden.

Sæt området løst op med gasbind, men sørg for ikke at bruge en med løse fibre, der kunne sidde fast i brændingen. Selvom de fleste læger ikke anbefaler at bruge nogen form for creme på en forbrænding, kan nogle mennesker lide den beroligende følelse af, at cremer tilbyder. Hvis du bruger en creme, skal du være sikker på at den er letvægts. Tykke, fedtede cremer kan falde i varme og forlænge helingsprocessen. Vend ombrændingen, når forbindingen bliver snavset.

Tag medicin. Dette trin er muligvis ikke nødvendigt, hvis brænden ikke gør ondt, men en smerteaflastning som f.eks. Aspirin, Tylenol eller Aleve kan hjælpe med at fjerne kanten og gøre forbrændingen mindre smertefuld, mens den helbreder.

Del:
Kommentarer