SĂĄdan behandles en Stye med hjemmemekanismer

SĂĄdan behandles en Stye med hjemmemekanismer

Sådan behandles en Stye med hjemmemekanismer. En stye er en almindelig betændelse i øjenlåget, der opstår, når bakterier blokerer kirtlerne på låget, hvilket forårsager rødme, smerte og hævelse. Styes plejer ikke at skade øjet, men de kan gentage sig og give patienten ubehag med hver blink. Inden du ringer til din øjenlæge, skal du prøve nogle enkle hjemmehjælpemidler.

Påfør en meget varm komprimering til stye to gange om dagen. Du kan lade hanen løbe, når vandet når den ideelle temperatur. Opvarm vaskvasken flere gange i løbet af en 10 minutters behandling.

Placer en varm, fugtig sort tepose på stye. Du kan bruge en tepose efter tilberedning af varm te til at drikke, men du skal tillade teposen at afkøle nok til at føle sig godt tilpas på håndledet for at forhindre forbrændinger. Forlad teposen på øjet et par minutter efter, at det er afkølet. Tanninsyrerne hjælper med at krympe styggen.

Lav en urteopløsning for at øge effektiviteten af ​​dine øjenkompresser. Kog persille, acacia blade eller ristede bancha blade i 10 minutter. Dip en ren vaskeklud i opløsningen og anvend den til stye. Kassér opløsningen efter hver behandling.

Dyp en frisk bomuldspindel i nogle ricinusolie og påfør den til stye to gange om dagen. Du kan gøre dette efter påføring af en varm komprimering, som åbner øjenlågets porer.

Komplet din topiske stye behandling med mælkebøtte te. Drikke mælkebøtte te med hvert måltid for at dræbe de bakterier, der er ansvarlige for styes.

Sæt et stykke guld smykker på stye. Guldet skal være 18 karats eller større. Brug et glat smykke med et stort overflade, som et bryllupsbånd.

Advarsler

Kontakt en læge, hvis styggen forværres eller ikke heler inden for en uge.

Del:
Kommentarer