SĂĄdan behandles C-Diff naturligvis

SĂĄdan behandles C-Diff naturligvis

Infektion med clostridium difficile (C-Diff) kan forårsage diarré og en række andre gastrointestinale problemer. Ifølge naturmedicinsk ekspert, Dr. Ray Sahelian, er denne infektion blevet mere og mere vanskelig at behandle med konventionelle antibiotika alene. Forskning viser, at visse naturlige behandlinger kan være effektive - især når de bruges sammen med standardbehandling - til at dræbe denne bakterie og reducere bivirkninger af infektion. Du bør arbejde med en erfaren sundhedspersonale, hvis du er interesseret i at bruge naturlige behandlinger. Hun kan rådgive ordentlige kosttilskud og doseringer og tilbyde vejledning om et sikkert og effektivt regime.

Brug probiotika tilskud til at reducere forekomsten af ​​antibiotika-induceret diarré og bekæmp infektionen direkte. Ifølge forskning offentliggjort i april 2006 American Journal of Gastroenterology, reducerer flere stammer af probiotika diarré, mens stammen S. boulardii begge reducerede diarré og behandlede infektionen.

Brug oligofructos kosttilskud til at reducere diarré og gentagelse af infektion. En undersøgelse offentliggjort i marts 2005-volumenet "Clinocal Gastroenterology and Hepatology", der fandt oligofructose i 30 dage i forbindelse med antibiotika, gav de ovennævnte effekter.

Tal med din læge om fækal enema. Denne proces indebærer at indsætte sunde mikroflora (venlige bakterier) ind i kroppen. Ifølge "Journal of Medical Microbiology" viser case-studier af 85 personer, at 90 procent af dem ikke oplevede en gentagelse af C-diff-infektion.

Del:
Kommentarer