SĂĄdan behandles bruised ribben

SĂĄdan behandles bruised ribben

Sådan behandles bruised ribben. Bruised ribs kan forekomme, når der tages en hård slag til ribben eller abdominalområdet. Ribbenene selv vil skubbe mod muskelvæggen, der omgiver dem, og det er det der forårsager blå mærker. De kan ikke teknisk diagnosticere knuste ribber, men der er ting, du kan gøre for at starte helingsprocessen, hvis du tror, ​​du har brudt dine ribben. Disse elementer vil også bidrage til at sikre, at du ikke blokerer området yderligere.

Køb nogle Tylenol, acetylsalicylsyre eller enhver anden tællerens smertelindring efter eget valg.

Tag den over tællerens smertelindring som foreskrevet på flasken for smertelindring. Pas på, at du ikke over medicinere dig selv og se dit alkoholforbrug, når du tager medicin.

Påfør en ispakning til det berørte område for at fjerne enhver hævelse, der måtte opstå. Sørg for at pakke ispakken op i et håndklæde, ikke påfør isen direkte til bukområdet.

Beskyt dig mod yderligere skade ved at lægge armen foran dem. Gør dette for at holde over ivrige venner fra at kramme dig for hårdt.

Giv din krop tid til at helbrede. Prøv ikke at deltage i sport eller fysiske aktiviteter, der kan få dig til yderligere at skade ribbenburet.

Begræns din mængde strækning i mindst de første 24 til 72 timer.

Advarsler

Denne skade kan tage et stykke tid at helbrede, fordi der er konstant bevægelse i dette område på grund af sammentrækning af abdominale muskler, mens du trækker vejret.

Del:
Kommentarer