SĂĄdan behandles blodpropper naturligt

SĂĄdan behandles blodpropper naturligt

Blodpropper er de klynger, der dannes, når blodet stivner fra en væske til et fast stof (koagulering). En blodprop, der størkner i en arterie, ven eller i hjertet og forbliver der, kaldes en trombose. En trombose, der går fra hjertet eller blodkarret til et andet sted i kroppen, betegnes som en embolus. Sygdommen hedder en emboli. Blodpropper kan være livstruende, hvis de ikke behandles. Denne artikel vil vise dig, hvordan du forebygger og behandler blodpropper ved hjælp af naturlige urtetilskud.

Tag to ginkgo biloba tabletter dagligt. Ginko biloba indeholder terpenoider og flavonoidglycosider, som forhindrer dannelse af blodpropper. Ginkgo biloba øger også blodgennemstrømningen til hjernen og forhindrer slagtilfælde.

Spis masser af ingefær. Kog mad med en generøs mængde ingefær. Ginger ekstrakter forhindrer klumpning af humane blodplader. Dette er især af værdi for patienter med stor risiko for at få farlige blodpropper. Du kan også spise masser af ingefær slik efter hvert måltid for maksimal fordel.

Tag hvidløgstabletter. Hvidløg indeholder allicin, som virker som en blodfortynder. Hvidløg er især gavnlig, hvis du er tilbøjelig til farlige blodpropper i benet. Bortset fra hvidløgstabletter kan du maksimere effekten ved at tilføje masser af hvidløg til dine retter.

Tag Yarrow tabletter to gange om dagen. Denne urt indeholder flavonoider, som virker ved at dilatere de perifere arterier. Det hjælper også med at reducere højt blodtryk og forhindrer migræne.

Tag gurkemeje tabletter tre gange om dagen. Gurkemeje indeholder to enzymer kaldet LOX og COX-2 i kroppen, som forhindrer humane blodplader i at klumpe sammen for at producere blodpropper. De fleste indiske retter indeholder store mængder gurkemeje.

Del:
Kommentarer