SĂĄdan behandler du lus med olivenolie

SĂĄdan behandler du lus med olivenolie

Lus, de små, krybende insekter, der lever i hovedbunden og forårsager kløe, er en vedvarende gener. Mange forældre finder sig i stand til at kaste deres hænder i forfærdelse, når de forsøger at slippe af med et tilfælde af hovedlus og nitter. Der er mange over-the-counter pediculide-indeholdende shampooer designet til at behandle lus, men de er sjældent fuldstændig effektive i en behandling, de udsætter dit barn for hårde kemikalier, og de undlader at opløse foringsrøret på nitter, der kommer til at lukke ind i nye bugs. Forskning har vist, at olivenolie er en sikker, effektiv og naturlig måde at behandle lus på.

Drenk tørt hår med olivenolie, sørg for at få det hele vejen igennem håret. Mæt hovedbunden særligt godt, da det er her, hvor lus forsøger at suge for at få ernæring. Sørg for at de vil suge en god mængde olivenolie.

Hæld dit hår på toppen af ​​dit hoved og dæksel med en bruserhætte. Det vil være olieagtigt, klæbrig og ubehageligt, så du vil måske sætte et håndklæde rundt om halsen eller binde badekappen på plads med absorberende gaze eller en bomuldsbandanna.

Lad bruserhætten stå i op til 8 timer, men ikke mindre end 3 timer. Undersøgelser har vist, at lus kan overleve i op til 2 timer, når det er nedsænket i olier eller andre flydende stoffer. Jo længere du forlader hætten på, desto bedre.

Placer håndklæder eller aviser på gulvet under en stol placeret nær et stærkt lys. Forbered en skål med varmt sæbevand til at have i nærheden. Du skal bruge det til at svømme lusekammen mellem kamre. Vær forberedt på at se mange døde insekter og nits (levedygtige æg) flydende i vandet.

Fjern bruserhætten og lad overskydende olie dryppe på gulvbelægningerne. Separat hår i fire sektioner, og brug derefter Bobby-stifter til at adskille hver af disse sektioner i 1 til 2-tommers låsehår. Hold hver hårlås lige væk fra hovedbunden og drej den som et reb, så du kan løbe "reb" over og pin det til hovedbunden, når låsen er grundigt kæmmet. Dette vil holde det ude af vejen og hjælpe dig med at huske, hvilke områder af hovedbunden der er blevet kæmmet.

Brug en metal lusekam, som Lice Meister, til at kamme hver sektion af hår (se Ressourcer nedenfor). Hold låsene lige ud, vippe kammen i en lille vinkel og langsomt kamme fra hovedbunden til slutningen af ​​håret. Vask kammen i sæbevand for at fjerne eventuelle døde lus eller nitter.

Fortsæt med at koge, indtil alt håret er kæmmet og ser fri for synlige lus og nitter.

Vask dit hår med opvaskemiddel for at fjerne olivenolie. Dette virker bedst, hvis du ikke våd håret først. Skyl, gentag hvis håret stadig er meget fedtet og derefter shampoo med regelmæssig shampoo.

Tør dit hår med en hårtørrer, der starter ved hovedbunden og arbejder dig ud. Hårvarmerens varme vil medvirke til at dræbe eventuelle resterende lus og måske endda blæse nogle af de tomme nit-hylstre væk.

Se igennem dit tørre hår for at finde nogen nits, der måske har været savnet, og brug lusekammen en gang til.

Gentag denne procedure hver 3 til 4 dage i mindst 2 uger. Det er den eneste måde at sikre, at du har fanget alle lus. Deres livscyklus løber omkring 12 dage, og eventuelle nits du måske har savnet kunne have chancen for at luge, hvis du ikke fortsætter med at behandle hvert par dage.

Tips

Nits findes normalt inden for 1/4 tommer af hovedbunden. De er gråbrune og "limet" til hårakslen; nogle gange kan du endda se lus larver inde. Du skal muligvis skrabe dem af med din negle for at få dem alle. Nyt hylster er normalt længere nede i hårakslen og lysere i farve end de levedygtige æg. Denne proces kan tage lang tid. Overvej at oprette foran et fjernsyn, så du eller dit barn kan se en film under kammen. De fleste plastluekamme er relativt ineffektive. De eneste kamme godkendt af American Academy of Pediatrics er metal lice kamme.

Del:
Kommentarer