Sådan behandler du Fly Bites

Sådan behandler du Fly Bites

Fluer er ulækkert beskidte insekter. Fluer kan og bider. Hvis du nogensinde har været på stranden, hvor de grønne hovedflyver lever, ved du hvor meget bidene kan skade. Mange mennesker er allergiske over for flyvebid og svulmer op med store welts på bidstedet, eller de kan endda få en mere alvorlig reaktion. For dem, der er allergiske over for flyvebid, skal du kontakte din læge for behandling. Fly bider både kløe og ondt på samme tid. Flybider skal behandles hurtigst muligt.

Vask bidområdet med en antibakteriel sæbe og vand. Det er meget vigtigt at desinficere området, fordi fluer kan bære sygdom, og de kan forårsage en infektion på bidstedet.

Våd biden er med almindeligt køligt vand og gnider et aspirin over det. Sørg for at bruge aspirin, der ikke har en belægning. Et aspirin som almindelig Bayer aspirin virker godt. Aspirin hjælper med at reducere hævelse og betændelse. Det vil bidrage til at reducere enhver smerte, du måtte have på stedet for bidden.

For at reducere kløen laves en pasta bagepulver og vand eller en pasta med salt og vand, anvendes direkte på stedet for bidden. Hvis kløen er alvorlig, tag en over-counter antihistamin.

Pas på tegn på infektion. Hvis bidstedet ser meget rødt ud, har pus eller har røde linjer, der løber væk fra det, søg lægehjælp.

Del:
Kommentarer