Sådan behandler du dieselbrændselsinfektion

Sådan behandler du dieselbrændselsinfektion

Når din hud er direkte udsat for irritation som diesel, kan det udvikle en ubehagelig tilfælde af kontaktdermatitis. Symptomer på kontaktdermatitis omfatter kløe, rødme, hævelse og udslæt. Kontakt dermatitis kan også forårsage udsmidning og skorstning læsioner eller sårdannelser at udvikle på huden. Åben læsioner er modtagelige for bakteriel infektion, hvis de ikke behandles ordentligt.

Vask de områder af huden, der har været udsat for dieselbrændstof grundigt med mild sæbe og varmt vand. Pat tørre med et rent håndklæde.

Påfør en kort-corticosteroidcreme eller salve, såsom Cortizone-10 eller Aveeno Hydrocortisone creme, til irriteret hud for at reducere kløe og betændelse.

Hold sår eller læsioner, som udvikles rent og dækket hele tiden. Hvis der er mistanke om infektion, skal der påføres et tyndt lag af antibiotisk salve og dække med en steril bandage. Korrekt hjemmebehandling kan bidrage til at reducere dine chancer for at udvikle en mere alvorlig bakterieinfektion.

Undgå direkte kontakt med dieselolie i fremtiden, især i løbet af de to til tre uger efter udvikling af dermatitis. Gentagen udsættelse for hudirritanter, før kontaktdermatitis er helet, kan forværre tilstanden.

Advarsler

Hvis kontaktdermatitis forværres, bliver berørt, eller du udvikler symptomer som feber, utilpashed eller kvalme, skal du kontakte din læge. Du bør ikke forsøge at behandle alvorlige hudinfektioner derhjemme; receptpligtige antibiotiske piller og / eller salver kan være nødvendige.

Del:
Kommentarer