Sådan behandler du angst ved hjælp af stresskugle

Sådan behandler du angst ved hjælp af stresskugle

Angst og stress er voldsomt i vores samfund, og følelser af stress kan ramme på næsten et hvilket som helst øjeblik og efterlader dig spændt og har brug for nødhjælp. En bekvem og effektiv løsning til behandling af denne angst kommer i form af en bøjelig håndholdt kugle. Stresskugler er blevet brugt i århundreder, især i den kinesiske kultur, for at hjælpe med at lindre angst og forbedre håndkoordinering. Disse dage bliver folk stadig til stressbolde for pålidelig angstlindring.

Find en stresskugle, der passer til dine præferencer og personlighed, og en som du vil være komfortabel med at bruge ofte. Stresskugler måler generelt ca. 7 til 10 cm i diameter, men kommer i forskellige former eller temaer og kan indeholde forskellige fyldninger, fra skum til gel.

Vær opmærksom på de tidspunkter og hændelser, der udløser angst i dit liv, uanset om det er på kontoret eller i midten af ​​langsom trafik. Disse øjeblikke har tendens til at være de ideelle tider til at bruge en stresskugle, så du skal sørge for at have en klar (eller få nogle få til rådighed på forskellige steder, hvis det er nødvendigt) i disse indstillinger.

Nå for en stresskugle lige før eller under en stressende situation, tag det i håndfladen og tryk bolden om og om igen med fingrene. Fortsæt denne klemme bevægelse, grave dine fingre ind i bolden, indtil du føler en mærkbar følelse af lettelse. Denne gentagne klemmebevægelse bør lindre muskelspændinger i dine hænder, mens du fokuserer dit sind væk fra følelsesmæssig stress.

Gør en vane med at bruge stresskuglen efter lange perioder med dine hænder, f.eks. Efter en dag på arbejde på computeren. Dette kan lindre akkumuleret muskelspænding og derved bidrage til at lindre angst.

Spil rundt med stresskuglen over tid, indtil du har bestemt den bedste stress-lindrende hastighed og timing for dig. Ofte, at klemme bolden for hurtigt kan faktisk øge muskelspændingen, mens du går for langsomt ofte ikke giver tilstrækkelig stressaflastning.

Tips

Glem ikke at erstatte din stresskugle med en ny, hvis du mærker tegn på slitage, såsom revet stof eller et falmet tryk. Udskiftning af gamle stresskugler med nyere, fleksible kan hjælpe med til at sikre effektiviteten af ​​dette stress-lindrende instrument.

Del:
Kommentarer