Sådan begynder du at gå efter Cast-fjernelse

Sådan begynder du at gå efter Cast-fjernelse

Den lindring du føler efter et kast er fjernet fra benet eller fod kan hurtigt erstattes af en følelse af ubehag om at gå igen. Det er normalt at opleve smerte, stivhed og hævelse af det immobiliserede led, der kan fortsætte i nogle dage efter bortkastning, for ikke at nævne hudskalering. Musklerne på et immobiliseret ben har sandsynligvis forvirret, hvilket betyder, at de har mistet størrelse og styrke. "Fordi du ikke har flyttet dit ben i et stykke tid, kan du endda have stivhed og svækkede muskler i ubeskadigede områder," hedder OhioHealth-webstedet. Start langsomt med strækninger vil hjælpe.

Begynd at gå på benet, så snart det føles behageligt, og hvis din læge siger, at du kan. Du kan måske bruge krykker eller en stok til delvis støtte. Sørg for at gå med din fod fremad så meget som muligt, fordi dette vil hjælpe med at styrke kalvemuskelen.

Engagere i kardiovaskulær træning, især hvis du planlægger at vende tilbage til en aktiv livsstil. "Et kardiovaskulært program fremskynder din afkast og hjælper, hvis du er mindre aktiv ved at øge blodgennemstrømningen og ilt til helbredende væv for at fremskynde helingsprocessen", forklarer Hughston Sports Medicine Foundation. Brug af cykel er et godt valg, fordi bevægelsen vil tvinge dit ben til at bøje, og dermed også hjælpe dig med at genvinde bevægelse i stive led.

Gør isometriske øvelser for at genvinde muskelstyrken ved at trække musklerne omkring en ledd mod et stabilt genstand uden at flytte fugen. For eksempel, hvis du står foran en mur og presser dine palmer så hårdt som muligt mod væggen, som om du forsøgte at skubbe væggen væk, arbejder du isometrisk med dine brystmuskler.

Tilføj øvelser specielt designet til at styrke dine atrofierede benmuskler og gøre dem to gange dagligt. For at styrke dine kalve skal du dreje din fod i store cirkler, flytte foden til side og pege og bøje foden. Når din kalv og ankel føler sig stærkere, skal du placere et modstandsbånd under din fod, når du peger og bøjer foden. Hvis du havde fjernet et knæstøt, træner du lår og hofte muskler ved at ligge ansigt op på gulvet og bringer knæet af dit skadede ben mod brystet og ryggen og hæver dit lige ben så højt som muligt og sænker derefter det. Gentag så mange gange som muligt.

Medtag øvelser i hele kroppen som at stå op og gøre hælløftninger og stå på den skadede fod, og hold så længe du kan, en gang dagligt. Stræk også dine kalvemuskler ved at støtte dine hænder mod væggen, lænede sig mod væggen så meget som muligt, mens du skubber dine hæle mod gulvet.

Del:
Kommentarer