Sådan Bages Roller Hockey Skøjter

Sådan Bages Roller Hockey Skøjter

Hockeyspillere plejede at suge støvlerne af nye skøjter i vand for hurtigt at bryde dem ind. I dag bruger ishockey og rollerhockeyspillere en anden metode - bagning af deres skøjter. På grund af de materialer, der anvendes i moderne skøjter, kan de "bages" i et par minutter i specialovne for at forbedre pasformen. Alternativt kan de fleste rulleskøjteløb, som isskøjter, bages hjemme i en standardovn.

Fjern snørebåndene fra skøjterne og sæt dem til side. Brug unbrakonøglen til at løsne akslerne på hvert hjul på skøjterne, slip derefter akslerne ud af hjulene og træk hjulene fra chassiset. Sæt til side.

Forvarm en ovn til 180 grader. Træk tungerne udad fra skøjtestøvlerne og læg begge skøjter på deres sider på et bageplade. Placer skøjterne i ovnen i højst 10 minutter.

Kontroller ankelskummet regelmæssigt; hvis de er tilstrækkeligt bløde, hvilket betyder, at fingrene en smule synker ind i skummet, skal du tage skøjterne ud inden 10 minutters tidsfrist udløber.

Sæt skøjterne på (slid sokker for at forhindre utilsigtet forbrændinger) og snør skøjterne og træk udad for at stramme i forhold til at trække opad for at forhindre at røre metalöglene, der stadig er meget varme. Når du har snoet skøjterne, skal du sidde mens du har på skøjterne med dine fødder (chassiset) på gulvet i 2 eller 3 timer for at gøre det muligt for materialerne at tilpasse sig din fodform. Fjern skøjterne og udskift hjulene med unbraconøglen.

Del:
Kommentarer