Sådan arbejder du med biceps uden at løfte vægte

Sådan arbejder du med biceps uden at løfte vægte

For at give biceps en træning uden at bruge vægt, er der ikke behov for at have et gym medlemskab. Du kan give biceps en træning ved at lave calisthenic øvelser. Calisthenics er øvelser, hvor din egen kropsvægt bruges til modstand. De kan gøres overalt til enhver tid og er især praktisk, når du er på ferie og ikke har adgang til et motionscenter.

Træn biceps ved at lave chin-ups. Hold trækstangen med dine palmer mod dig og dine hænder skulderbredde fra hinanden. Hæng fra baren mens du klæber ud i brystet og holder torsoen så lige som muligt. Inhalér og træk dig selv op på trækstangen. Visualiser biceps'en. Tag dig selv, indtil din hovedhage når trækstangen. Hold dine albuer tæt på din krop under øvelsen. Udåndes på anstrengelsen og hold trækpositionen i et til to sekunder, før du sænker dig selv tilbage til startpositionen. Bed nogen om at hjælpe og holde dine ben, hvis du ikke er stærk nok endnu til at trække dig selv op. Udfør sæt og gentagelser i henhold til dit fitnessniveau.

Udfør pull-ups for at målrette mod biceps. Grib pull-up bar med palmerne vendt væk fra dig og placeres skulderbredde fra hinanden. Hæng fra baren med armene helt udspændt. Bøj ved knæene og krydse dine fødder mens du lægger brystet ud. Inhalér og træk dig selv op i baren. Fokus på biceps arbejder. Træk dig selv, indtil dit øvre bryst når baren. Hold denne position i op til to sekunder og ånder ud som du sænker dig selv ned til startpositionen. Gør så mange gentagelser og sæt efter dit komfortniveau.

Skub din kropsvægt op for at træne hele overkroppen, herunder biceps. Lig på din mave på gulvet med dine ben strakt ud. Placer dine hænder skulderbredde fra hinanden på gulvet og hold dine fødder ved siden af ​​hinanden, når du kommer op på dine tæer. Strik dine arme ud for at danne en plankposition. Hold dine ben stramt og lige og hold dine buketter trukket i stramt. Inhalér og bøj ved albuerne for at sænke din krop mod gulvet. Koncentrere dig om dine biceps og hele overkroppen. Udånder på anstrengelsen som du skubber dig selv op til startpositionen. Gør så mange reps og sæt som din fitness niveau tillader. Udfordre dig selv ved at lave one-arm push-ups, da du bliver stærkere.

Del:
Kommentarer