Sådan ansøger du om Masters billetter på Augusta National

Sådan ansøger du om Masters billetter på Augusta National

Det er en af ​​de sværeste "får" i alle professionelle sportsgrene - en billet til Masters. Traditionelt var den eneste måde at deltage i professionel golfs mest berømte begivenhed at være godt forbundet. Det ændrede sig, kun lidt, i 2011, da den ultra eksklusive og meget private Augusta National Golf Club begyndte at tilbyde en online ansøgningsproces for billetter til offentligheden. Anvendelse er beslægtet med at spille lotteriet, med vindere valgt ved tilfældigt valg. Som ordet for ethvert lotteri går, "Du kan ikke vinde, hvis du ikke spiller."

Indtastning af lotteriet

Du kan søge en gang om året til den tilfældige udvælgelsesproces for at købe daglige turneringsbilletter til Masters. Du kan også anmode om billetter til træningsrunderne, før turneringsspil starter. Ansøgninger accepteres via den officielle Masters hjemmeside; der er ingen anden måde at anvende. Opret en konto på hjemmesiden og giv dine personlige kontaktoplysninger. Hvis du vælger, vil du blive underrettet via email med yderligere instruktioner til køb af billetter. Da efterspørgslen langt opvejer levering, anser du dig selv heldig, hvis du får den email. Det er ikke den gyldne billet, men en chance for at købe en, så gør dit køb ASAP, så din billetfordeling går til en anden. Billetter sælger normalt ud i juni til næste års turnering, i april, så gælder tidligt.

Kend før du går

Hvis du køber billetter, kan du ikke sælge dem igen. Kontoindehaveren, der købte billetterne, skal være til stede for at komme ind i Augusta National. En anden vigtig ting at vide før du går til klubben er, at du vil gennemgå en sikkerhedsscreeningsproces mere intens end på lufthavne. Mobiltelefoner, kameraer og elektroniske enheder er ikke tilladt på grunden, heller ikke store poser, herunder punge. Små punge og tasker til at transportere varer som solcreme og nøgler er tilladt, men vil blive søgt. Den eneste undtagelse til disse forbud: kameraer er tilladt i løbet af øvelser, men ikke mobiltelefonkameraer. Augusta National forbyder forbudt mobiltelefoner. Du bliver startet fra grunden, hvis du er fanget med en, så lad din mobilenhed være i bilen eller på hotellet.

Practice Rounds

Practice runder falder altid på mandag, tirsdag og onsdag af Masters Week. Med en øvelsesrundbillet kan du opleve Augusta Nationals hellige grunde uden de overbærende skarer af turneringsdage. Sikker på, det vil stadig være overfyldt, men du vil ikke stå 30 mennesker dybt omkring grønne og langs fairways. Plus, du kan bryde dit kamera ud for at få billeder af PGA-armaturerne, da de svinger forbi dig på linkene. Gå ikke glip af sjov på det 16. hul, når publikum chants for spillere at hoppe over bolden over dammen til grønt, og jubler udbryder, når de gør det.

Par 3 Contest

Måske er den sjoveste begivenhed i Masters Week Par 3-konkurrencen på onsdag. Turneringsdeltagere, sammen med deres familiemedlemmer og pensionerede legender af spillet, spiller en afslappet runde på Augusta Nationals par 3-kursus i en konkurrence, hvor målet tilsyneladende ikke er at vinde. Små børn fungerer som caddies, ægtefæller af spillerne gør endelige sætter og profferne ses skratte sammen og med publikum, før seriøsiteten af ​​turneringen begynder den næste dag. En onsdagskursusbillet giver adgang til Par 3-konkurrencen.

Del:
Kommentarer