SĂĄdan annulleres et eventuelt fitnessmedlemskab

SĂĄdan annulleres et eventuelt fitnessmedlemskab

En global organisation, Anytime Fitness er et fitnesscenter, der indeholder kardiomaskiner, vægt træningsudstyr, gruppeklasser, personlig træning og garvning. Fitnesscentrene sørger for nem adgang til deres medlemmer ved at være åbne syv dage om ugen og 24 timer om dagen. At opnå et medlemskab på en Anytime Fitness Club kræver at underskrive en medlemskontrakt, som dokumenterer specifikationer vedrørende gebyrer, månedlige gebyrer og vilkår for aftale. Politikken vedrørende tidlig afmeldelse af medlemskab bør fremgå af medlemskontrakten.

Din hjemmeklub

Proceduren for at annullere dit Anytime Fitness-medlemskab afhænger af din egen hjemmeklub, som er den klub, hvor du opnåede dit oprindelige medlemskab. Anytime Fitness er en franchiseorganisation, hvilket betyder, at hver klub kan have en anden ejer. Det er op til hver enkelt ejer at indstille kravene til annullering af et medlemskab. Vilkårene for annullering, som f.eks. Accepterede grunde eller hvis forudgående varsel er påkrævet, skal dokumenteres i den kontrakt, som du underskriver i starten af ​​dit medlemskab. Hvis du har mistet din kontrakt, skal du kontakte din hjemmeklub for en kopi eller for specifikke instruktioner vedrørende aflysning af medlemskab.

Dokumentation

Dokumentér al kommunikation, som du har haft med Anytime Fitness vedrørende annullering af dit medlemskab. Sporing af dine bestræbelser vil hjælpe, hvis du har problemer med annulleringen eller hvis der er behov for retlige foranstaltninger. Et foretrukket kommunikationsmiddel er skriftlige breve, der sendes certificeret via US Post Office. Kommunikation via e-mail giver også et spor af din indsats. Hvis du tilfældigvis taler med en Anytime Fitness-medarbejder personligt, skal du registrere tid, dato, medarbejderens navn og detaljer om samtalen.

Del:
Kommentarer