SĂĄdan angriber du trykpunkter

SĂĄdan angriber du trykpunkter

Trykpunkter henviser til punkter på kroppen, som kan manipuleres for at producere moderat til svær smerte og / eller midlertidig uarbejdsdygtighed. Der er flere typer trykpunkter placeret over hele kroppen, herunder led, særlige nerveender, knoglekanter, ømme muskelområder og andre særligt svage områder. Nedre niveau trykpunkter er afhængige af smerte som middel til at manipulere en modstander; højere trykpunkter afhænger af refleksreaktioner, der stammer fra ufrivillige, nervøse reaktioner, der kan forstyrre din modstander, samtidig med at det giver ringe eller ingen smerte.

Trin 1

Vælg dit tilsigtede angrebsområde. Afhængigt af det trykpunkt, du vælger, vil du have en bestemt vinkel, retning og angrebskraft. For eksempel kræver trykpunktsangreb på særligt følsomme områder, såsom en jab til eyeballet, generelt lysstyrke og en mere præcis retning og angrebsvinkel.

Trin 2

Vælg den type kraft du vil bruge, og med hvilken del af din krop du vil angribe. Der er tre principkræfter, hvorfra man kan vælge: presning, gnidning og slående.

Trin 3

For at trykke, skal du først finde og komme i kontakt med trykpunktet. Dernæst gør en hurtig punktering, der styrer en skarp, fokuseret trykstyrke ind i det tilsigtede punkt. For eksempel til at manipulere gagrefleksen, udfør en hurtig tryk på nakken lige over brystbenet og lige under Adams æble for at forårsage ufrivillige muskelkontraktioner og midlertidigt tab af vejrtrækningskontrol.

Trin 4

At gnide, lokalisere og komme i kontakt med trykpunktet. Derefter gnides voldsomt ind i overfladen af ​​punktet, graver i samtidig slibning op og ned og side om side omkring overfladen af ​​punktet. For eksempel kan en gnid anvendes på blødt stedet placeret på toppen af ​​kraniet.

Trin 5

At strejke skal du lokalisere trykpunktet mentalt og derefter rette et hurtigt kraftigt slag mod det punkt. Der er mange typer slående teknikker. En generel tommelfingerregel er at angribe hårde overflader med en blød del af din krop - for eksempel en palme strejke til kraniet - og angribe bløde overflader med en hård del - en knokket knytnæve til maven.

Trin 6

Overvej vinklen og retningen af ​​dit angreb. Hvis du angriber en knoglekant, som f.eks. Skinnebenet, angriber du en 45 graders vinkel og styrer kraften ind og ned langs skinnet og sliber groft mod knoglens kant. For en mere direkte og kraftig kraft, angreb med en 90 vinkel, styre kraften helt indad - for eksempel et slag til tarmene.

Del:
Kommentarer