SĂĄdan afregnes smertepiller

SĂĄdan afregnes smertepiller

Afhængighed af smertestillende midler kan påvirke nogen. En undersøgelse, der blev rapporteret i november 2007-udgaven af ​​American Journal of Psychiatry, viste, at ud af næsten 28.000 patienter, der var afhængige af den kraftige smertestillende OxyContin, fik ca. 22 procent oprindeligt en recept til lægemidlet til behandling af smerte. Anslået 86 procent rapporterede at bruge lægemidlet til at blive højt. Prescription drug misbrug dræber mere end 20.000 amerikanere hvert år, rapporterer National Institute on Drug Abuse. Hvis du misbruger smertestillende medicin og er klar til at kaste vanen, er der skridt til at tage for at hjælpe dig med detox så sikkert som muligt.

Hvordan man sikkert afregner narkotisk smertestillende medicin

Skriv ned alt. Anfør alle medicin du tager - selv dem, du ikke misbruger. Optag hvor ofte du tager dem. Disse oplysninger vil give dit behandlingshold en ide om, hvornår dine abstinenssymptomer vil begynde, hvor længe de varer, og hvilke bivirkninger du kan forvente.

Diskuter dine valg. Når du er forpligtet til at sparke denne farlige vane til godt, skal du aftale med din læge, så du kan få al den information, du skal bruge til sikkert at afgifte fra smertestillende medicin. Din læge kan hjælpe dig med at finde et program der passer til dine behov og lede dig gennem sygesikringsprocedurer.

Vælg en detox metode. Dit valg om, hvorvidt detox i et boligområde eller hjemme, afhænger stort set af hvor længe du har taget smertestillende medicin, og hvor meget du tager. Hvis din læge føler at det er sikkert at detoxe derhjemme, vil du stadig have, at nogen er der for dig, hvis det værste tilfælde finder sted. Nogle farlige tilbagetrækningssymptomer at være opmærksomme på er beslaglæggelser, et uregelmæssigt hjerteslag, alvorlig depression og selvmordstanker.

Optag alle dine abstinenssymptomer. Det er vigtigt for din afhængigheds specialist at vide præcis, hvad du går igennem. Der er mange lægemidler, som din læge kan ordinere for at lette dine symptomer. Benzodiazepiner anvendes ofte til lægemiddeludskiftningsterapi, hvor en medicin anvendes til at minimere virkningerne af at trække sig fra en anden. Et antidepressiv middel vil hjælpe med at regulere dine humør. Achiness er også et almindeligt symptom på narkotisk tilbagetrækning. Der er ikke-narkotiske, receptpligtige smertestillende medicin, som Ultram, at din læge kan give dig til at hjælpe med at klare din smerte.

Find en smertebehandling specialist. Der er en grund til at du begyndte at bruge smertestillende midler i første omgang. Uanset om du havde en skade, nerveskade eller rygproblemer, begyndte du at tage meds for en legitim grund. Nu skal du lære at håndtere din smerte uden at tage stoffer, der er vanedannende.

Tips

At deltage i en afhængighedsstøttegruppe holder dig i forbindelse med personer, der gennemgår eller har gennemgået den samme oplevelse. At tilbageholde oplysninger fra dit behandlingshold kan gøre detox vanskeligere for dig. Det er vigtigt at fortælle dem, hvordan du føler dig - følelsesmæssigt og fysisk.

Advarsler

Hvis du detoxer hjemme, skal du sørge for at have en ven eller et familiemedlem forblive hos dig, hvis du har farlige tilbagetrækningssymptomer. Selvom du ikke har problemer med alkohol, er det bedst at afstå fra at drikke. Alkohol er et lægemiddel, der kan sænke dine forsvar og få dig til at føle dig som mere medicin.

Del:
Kommentarer