SĂĄdan afmonterer du din krop naturligt

SĂĄdan afmonterer du din krop naturligt

Hvis du har følt dig ekstremt træt, har været ved at blive forkølet, bliver sygere oftere eller har lider af overskyet eller forvirret tænkning på det seneste, kan det simpelthen være tid til at afgifte og rense dit system lidt.

På grund af en travl livsstil tager du måske ikke godt af dig selv, som du burde være. At hoppe over måltider, spise fastfood undervejs, mangel på træning og mangel på søvn vil i sidste ende tage en vejafgift på din krop, som kan resultere i de ovennævnte symptomer.

Her er nogle ting at gøre for at hjælpe dig med at rense din krop naturligt og få det tilbage i top fysisk tilstand.

Drik vand.

Drikkevand er en af ​​de hurtigste og nemmeste måder at hjælpe med med at rense dit system naturligt ud. Drikke så meget vand som du kan så ofte som du kan. En god måde at gøre dette på er at holde en flaske på dit skrivebord, ved din natbord, i din bil, eller hvor som helst du måske ser det og bliver mindet om at drikke det. Den simple kendsgerning er, at hvis du venter, indtil du tørster, betyder det, at det allerede er for sent, og din krop er allerede betragtet som dehydreret.

Ikke alene vil du føle dig bedre med det mere vand, du drikker, men du vil også se bedre ud. Drikkevand kan endda hjælpe dig med at tabe sig naturligt. Hvis du drikker et fuldt glas inden for 15 minutter inden du spiser et måltid, vil vandet hjælpe dig med at føle dig fyldig hurtigere, hvilket får dig til at spise mindre.

Gør dit bedste at drikke mindst 6 til 8 glas rent, filtreret vand om dagen.

Træn og / eller aerobic.

Motion, især aerobic, kan virke undere for naturligt at rense din krop af toksiner. Den dybere vejrtrækning hjælper med at fjerne dine lunger, bihuler, næse og bronkialrør, og sved, som normalt skyldes en sådan øvelse, hjælper med at befri din krop af toksiner gennem huden.

Tag et fibertilskud.

At øge fiberen i din kost er en anden god måde at hjælpe med med at rense dit system. Mere fiber i din kost vil også hjælpe med at lette opblødning, forstoppelse og følelse af træghed.

Eliminere visse fødevarer.

Eliminering af bestemte fødevarer, hvis det kun er midlertidigt, kan gøre en fantastisk forskel i, hvordan du meget lettere og energisk du vil føle. Forsøg på at eliminere eller i det mindste i høj grad reducere følgende typer fødevarer:

Alkohol koffein

Mælkchokolade eller kakaosaft (hvis de ikke er rå eller friske) Bløde drikkevarer Forarbejdet kød, såsom bacon, pølse, koldt stykker, overskydende salt Skaldyr Oksekød

Tilføj Body Cleansing Foods til din kost:

Ligesom der er fødevarer, du skal reducere, er der andre, der indeholder naturlige antioxidanter, der vil hjælpe din krop med at rense sig selv naturligt. Nogle af de mad, du bør overveje at tilføje mere af din kost omfatter:

Skinless kylling eller kalkunbryst Æghvide (fremragende proteinkilde) Hvid fisk som fnug eller torsk Sardiner eller makrel Dampet brun eller vild ris Grønne bladgrøntsager Visse krydderier som hvidløg, kanel og ingefær Frisk Frugt

Drikke grøn te

Drikke et par kopper af koffeinfri grøn te er en anden fantastisk måde at hjælpe med at afgifte din krop naturligt. Det indeholder antioxidanter, der har været kendt for at forhindre forskellige former for kræft, lavere blodtryk, lavere kolesteroltal og endda hjælpe med at bekæmpe tandbarken. (Det er også en vidunderlig hjælp til vægttab). Selvom du beslutter at genindføre nogle af de eliminerede fødevarer tilbage i din kost, bør du gøre grøn te til en permanent hæftning i din kost for sine utrolige sundhedsmæssige fordele.

Advarsler

UndgĂĄ faste

Alvorlige faste er aldrig en god ide. I mange tilfælde kan det forårsage mere skade end godt. Hvis du følger ovenstående trin, kan du være sikker på, at din krop vil rense sig selv naturligt på den nemmeste og sundeste måde, og du vil føle dig lettere, mere energisk og sundere på ingen tid.

Del:
Kommentarer