Sådan aflastes sinus tryk bag et øje

Sådan aflastes sinus tryk bag et øje

Hvis du nogensinde har haft en pounding hovedpine, og det føles som om dit øje er ved at komme ud af hovedet, er det nok et tegn på, at du har en forfærdelig bihuleinfektion. En bihuleinfektion er en betændelse i membranerne i dit næsehulrum. De kan blive irriteret af bakterier, forskellige klimaforhold eller forkølelse. For at lindre sinus trykket bag dit øje, skal du berolige de betændte bihuler ved hjælp af antiobiotika og andre midler.

Sådan aflastes sinus tryk bag et øje

Acupressure (Sinus Pressure Points). Dette er en teknik, der er baseret på ideen om, at der er steder på huden, der er følsomme for bioelektriske impulser. Stimulering af disse punkter med tryk kan lindre både smerte og spændinger i hovedet og bag øjnene. For at frigøre tryk, der er opbygget i dit næsehulrum, skal du placere dine hænder på begge sider af dit ansigt, området mellem hjørnet af dit øje og bunden af ​​din øjenbryn og massage. Massering af disse punkter gentagne gange vil bringe lindring til dine øjetilslutninger og vil hjælpe det trykte sving du oplever.

Brug Alfalfa Tablets til at tørre dine bihuler, hvilket er forbundet med det tryk, du oplever bag dit øje. Alfalfa er et lægemiddel urt, der i mange år har været brugt i helbredelse af astma og andre sundhedsmæssige problemer. Alfalfa kan findes hos din lokale generelle ernæringsbutik. Det er din præference, om du vil bruge tabletter, friske eller tørrede blade. Hvis du vælger at bruge de tørrede blade, skal du bruge en ounce i en pint vand og koge i ca. 20 minutter. Drik 2 kopper dagligt.

Massage. En god ansigtsmassage teknik kan hjælpe med at slippe af med trykket bag dine øjne. Det er meget enkelt. Find punktet lige under kindbenet og derefter niveau med elevernes øje. Ser lige frem, tryk på den opadgående bevægelse. Gentag denne massage et par gange hele dagen. Du kan også lægge pres på din pande med tommelfingeren lige over øjenbryn og massere gentagne gange. Dette hjælper med at lette trykket omkring dit hoved, der forårsager smerten bag dine øjne.

Køb en luftfugter. En luftfugter er et hjem apparat, der øger fugt i luften. De lider overbelastning og tørre næsepassager. Forøgelse af fugtigheden i luften kan lindre den stress, der forårsager sinustrykket, specielt det tryk, du føler dig bag dit øje. Befugtere er ikke dyre, og du kan finde dem i enhver detailbutik.

Søg lægehjælp. Spaltningssmerter bag dit øje må ikke gå væk med visse over counter mediciner. Kontakt din læge straks, hvis smerten bag dit øje vedvarer. Alvorligt sinus tryk kan forringe din evne til at se og køre også.

Tips

Prøv naturlige eller naturlægemidler til at slippe af med bihuletryk Spørg et familiemedlem eller en ven til at massere dine trykpunkter Få masser af hvile

Advarsler

Nogle over counter medicin kan forårsage døsighed. Hvis du har en autoimmun sygdom, må du ikke bruge Alfafa-tabletterne, men andre midler

Del:
Kommentarer