SĂĄdan aflastes Metatarsal Pain

SĂĄdan aflastes Metatarsal Pain

Sådan aflastes Metatarsal Pain. Metatarsalgi er et sæt symptomer præget af smerte og muligvis betændelse i fodens bold. Det er forbundet med høj stress til de metatarsale hoveder og er typisk en gentagen overforbrugskade. Metatarsalgi findes ofte i basketballspillere og løbere samt atleter i andre stærke sportsgrene, der involverer underekstremiteterne. Alvorlige tilfælde kan forårsage stærke brændende smerter, når du går. Læs videre for at lære mere.

Diagnose den specifikke årsag til metatarsalgi. Selv om det normalt er en simpel overbrugsskade, kan metatarsalgi være forårsaget af andre lidelser, der skulle diagnosticeres og behandles særskilt. Disse årsager omfatter avasculær nekrose, interdigital neurom, inflammatorisk arthritis, metatarsophalangeal synovitis og sesamoiditis.

Behandle metatarsalgi konservativt først. Påfør ispakninger i 15 til 20 minutter ad gangen flere gange om dagen. Brug et tyndt håndklæde til at beskytte din hud fra isen. Tag smertestillende midler for at reducere smerten og betændelsen.

Rid dine fødder. Den mest effektive behandling af overdreven skade som metatarsalgi er simpelthen at stoppe med at udføre den gentagne bevægelse, der forårsagede det. Fitness kan opretholdes med andre øvelser, mens skaden helbreder.

Brug de rigtige sko til dine fødder, skridt og aktivitet. Eksperiment med stødabsorberende indsatser placeret over indlægssålene og metatarsale puder.

Behandle alvorlige tilfælde af metatarsalgi med kirurgi. Dette kan være nødvendigt for at tilpasse metatarsals i tilfælde af en bunion deformitet. Diskuter risici og fordele med din læge.

Del:
Kommentarer