Sådan afkrydses en sprøjte

Sådan afkrydses en sprøjte

Sprøjter anvendes på forskellige måder til både menneskers og dyrs sundhedspleje. Mange af de større 60cc sprøjter bruges til at give mad spundet med medicin til børn eller dyr. Dette kan forårsage stædige tæpper i sprøjten, der er svære at fjerne. Sprøjter, der har indeholdt mad, er tilbøjelige til at opsamle bakterier, så det skal altid rengøres og desinficeres grundigt. For at holde træskoene op, skal du altid vaske sprøjten med varmt vand umiddelbart efter brug.

Fjern nålen fra sprøjten - hvis en er fastgjort - og bortskaffer den korrekt i en spids eller en farlig affaldsbeholder.

Fjern stemplet fra sprøjten, så du har to separate dele.

Sug sprøjtecylinderen og stemplet i en vask fuld af varmt sæbevand i ca. 30 minutter.

Sæt stemplet tilbage i sprøjten og træk baglæns for at fylde sprøjten med varmt sæbevand. Skub ned på stemplet for at tvinge det varme sæbevand tilbage ud af sprøjten.

Indsæt et tandstikker eller en lille nål til små sprøjter ind i nåleenden af ​​sprøjten for at afværge stædige blokeringer.

Skru indersiden af ​​sprøjten med en lille baby flaske skrubber eller tandbørste for at få indskud fra sprøjtens sider, såsom tørret mad.

Skyl begge stykker af sprøjten grundigt med varmt vand.

Tip sprøjten sidelæns i en skål foret med papirhåndklæder. Dette gør det muligt for vandet at dræne helt fra sprøjtens spids.

Lad begge dele af sprøjten lufttørre helt.

Sæt stemplet ind i sprøjten og opbevar det i et rent, tørt rum.

Tips

Sæt altid stemplet igen, når stykkerne er tørre; ellers vil oxidationen på stempelens gummipunkt føre til, at stemplet ikke passer ind i sprøjten.

Advarsler

Brug aldrig en snavset sprøjte til at give medicin eller mad.

Sprøjter, der ikke er korrekt lufttørret, kan akkumulere bakterier.

Del:
Kommentarer