SĂĄdan afgiftes fra aspartam

SĂĄdan afgiftes fra aspartam

Aspartam er et giftigt kemikalie, der i mange år har været brugt til at sødde diætmad og drikkevarer. Giftige virkninger på grund af forbruget af aspartam kan forekomme, uanset hvor længe du har brugt diætprodukter. De mest almindelige tegn på aspartamtoksicitet er træthed, ledsmerter, svimmelhed, hovedpine og menstruationsproblemer. Før dine symptomer bliver værre, udfør denne trinvise proces for at afgifte fra aspartam.

Undgå alle produkter, der indeholder aspartam og kunstige sødestoffer. Dette kan være vanskelig, men det er muligt. For det første afstå fra ethvert produkt, der har ordet "Ædiet" på emballagen. Dette omfatter almindeligvis kost sodavand, jello, yoghurt og budding. Se også omhyggeligt på etiketter på "Äúsugar-fri" produkter. Fælles genstande, der er kunstigt sødt, er sukkerfri gummi, slik, is og sirupper.

Undgå alle andre kemikalier i fødevarer, der betragtes som excitotoxiner. Denne liste omfatter MSG (eller mononatriumglutamat), hydrolyserede proteiner, autolyseret gær, gærekstrakt, glutaminsyre, asparaginsyre og cysteintilskud. Restaurant fødevarer mange gange omfatter MSG i deres fødevarer så spørg din tjeneren, eller spis på restauranter, der kun bruger naturlige ingredienser. Steder, der afstår fra at bruge konserveringsmidler og endda går så langt som kun at lave mad med økologiske produkter og kød, bliver mere og mere almindelige.

Tag naturlige tonics for at hjælpe dine nyrer og lever genvinde. Lever og nyrer er ansvarlige for de fleste af kroppens afgiftningsprocesser og kan blive træg, hvis du bruger store mængder kunstige sødestoffer. Tonics som vand blandet med citronsaft eller æble cider eddike taget første ting om morgenen vil hjælpe dine organer med at genoprette deres optimale funktion. Kombiner denne tilgang med en afbalanceret kost, der indeholder frisk frugt, grøntsager og fuldkorn og holde sig væk fra forarbejdede fødevarer og drikkevarer.

Begynd at bruge et naturligt sødemiddel. Sødemidler som stevia blade, Lo Han frugt ekstrakt, agave nektar og ahornsirup er gode alternativer til kunstige sødestoffer. Selvom det kan tage dig et par dage at blive vant til den forskellige smag, er det værd at gøre. Naturlige sødestoffer har ikke bivirkninger forårsaget af deres kunstige modparter og er ikke længere henvist til sundhedsfødevarer og specialbutikker. De er blevet mere og mere tilgængelige, og chancerne er, at du vil finde mindst en af ​​disse muligheder tilgængelige på dit nabolag supermarked.

Forbruge afgiftende næringsstoffer. Nogle fødevarer er højere i afgiftende næringsstoffer end andre. For at hjælpe afgiftningsprocessen, forbruge fødevarer med mangan som ananas, brun ris, garbanzos og spinat. Mad med højt indhold af E-vitamin - herunder solsikkefrø og mandler - er også fremragende til at fremskynde renseprocessen. Omega fedtsyre komponent DHA spiller en afgørende rolle i membran reparation og reparation af synapser. Tag 200 mg om dagen for at understøtte din detox indsats.

Advarsler

Kontakt venligst din primære læge, før du foretager større ændringer i din kost.

Del:
Kommentarer