Sådan åbner du en Bikram Yoga Studio

Sådan åbner du en Bikram Yoga Studio

Bikram Yoga, der kombinerer 26 præcise poser i en varm indstilling, beder alle sine potentielle franchiseejere at anvende via sin hjemmeside på www.bikramyoga. Ansøgningen spørger, om du er en certificeret Bikram Yoga instruktør, og noterede fra 2014, at franchise ikke var tilgængelig i alle stater. Oplysninger om en ni ugers instruktørkursus findes også på firmaets hjemmeside.

Ensartet mål

Når ansøgningen er i, foretager virksomheden en første evaluering af ansøgerens kvalifikationer. Hvis det checkes ud, bliver ansøgeren inviteret til at sende yderligere oplysninger til en detaljeret evaluering. På dette tidspunkt skal ansøgeren fremlægge oplysninger om finansiel og forretningsplan til gennemgang af Bikrams personale. Bikram Yoga bemærker, at franchiseprocessen er beregnet til at sikre ensartethed mellem studier og holde varemærket beskadiget. Det er også meningen at bevare franchise-netværkets integritet og tilskynde til udveksling af bedste praksis mellem ejere.

Budget for Franchising Gebyrer

Ifølge Bikram Yoga, fra 2014 var den oprindelige franchiseafgift $ 10.000. Det kræver også et månedligt royaltygebyr svarende til 5 procent af bruttoindtægterne eller $ 1.000, alt efter hvad der er større. Derefter er der et månedligt reklamegebyr svarende til 2 procent af bruttoomsætningen eller $ 200, og et teknologiafgift på $ 100 per måned. Ejere skal bruge 400 dollar eller 4 procent af bruttoindtægterne på lokal reklame.

Find en passende placering

Bikram Studios skal bygges på en sådan måde, at varmen bliver bedre. Et studie skal have plads til skabsrum, brusere og saunaområdet, hvor eleverne vil øve sig. Dette saunaområde skal give eleverne mulighed for at lave layout, hvorfor Bikram Yoga dikterer de dimensioner, som studios skal indeholde. Dimensionerne er dækket af franchiseringsprocesens opsætning og åbning. Retningslinjerne er stavet ud for franchisetagere, hvis de gør det til det stadium af processen.

Tiltræk Yoga Studerende

Dine reklamekampagner kan understrege fordelene ved yoga praktiseret i et sauna miljø. Du kan bemærke, at Bikrams filosofi er de høje temperaturer, der hjælper med at dræne toksiner fra kroppen, hvilket øger cirkulationen og yoga-oplevelsen. Yoga Journal bemærker, at succesfulde studieejere har distribueret flyers til boliger, lokale caféer og sundhedsfødevarebutikker.

Del:
Kommentarer