Sådan åbner du din Eustachian Tube Naturligt

Sådan åbner du din Eustachian Tube Naturligt

Væske eller ophobning af slim kan forårsage tilstopning i det eustachiske rør, og det kan blive vanskeligt at høre. Et tilstoppet øre er almindeligt med bihuleinfektioner, forkølelser og allergier, og lider kan behandle øre smerter, tryk eller tinnitus, når eustachianrøret bliver blokeret. Over-the-counter decongestants er effektive til at afhjælpe dette problem. Men hvis du foretrækker, er der naturlige metoder til at hjælpe med at fortryde blokering.

Tag en drink vand eller tyggegummi for at hjælpe med at åbne det eustachiske rør. Sluk gentagne gange for at fremme muskulære sammentrækninger og afbalancere lufttrykket i ørerne for at blokere det eustachiske rør. Drik et glas vand eller anden væske eller tyggegummi. Tyggegummi udøver kæben og øger produktionen af ​​spyt. Svæg ikke tyggegummiet.

Stræk dine kæbe muskler for at fortryde blokering. Åbn munden langt nok, så du føler en lille strækning, men stop, hvis det bliver smertefuldt. Gavning er en anden metode, der virker i musklerne i kæben for at hjælpe med at pope ørerne og tydelig blokere.

Brug tryk for at pop dine ører. Løs en blok eustachian tube ved at stikke din næse med din pegefinger og tommelfinger, og derefter blæser meget forsigtigt. Denne metode hjælper pop eller unclog ørerne. Bare vær sikker på at du ikke blæser for hårdt, eller du kan forårsage skade.

Læg på din side for at dræne væske fra øret. Vand i ørerne fra svømning eller brusebad kan blokere det eustachiske rør. Tilt hovedet eller ligg ned på siden med det blokerede øre for at dræne fanget væske fra øret.

Brug damp til at bryde op overbelastning forårsaget af mucus buildup. Tag en varm, dampende bruser for at rydde slim eller brug en luftfugter til at tilføje fugt til luften. Overskydende slim er en anden årsag til et blokeret eustachisk rør. Damp tynder slim og hjælper med at stimulere dræning.

Del:
Kommentarer