Rewebbing en Catcher's Glove

Rewebbing en Catcher's Glove

Hver baseballhandske, herunder en fangstmid, har en lomme. Denne lomme holdes til resten af ​​handsken med snørebånd. Når disse snørebånd tørrer og slides ud, kan de knække eller strække, idet handsken er ubrugelig, fordi en fanget bold vil gå gennem hullerne, der ligger tilbage af de løse snørebånd. Du kan sikre nettet af en handske og genoprette den til næsten ny tilstand ved at få nogle nye materialer til at erstatte slibningen af ​​nettet.

Trin 1

Undersøg den gamle snøring af fangstens midte. Bemærk tykkelsen af ​​det. Du kan udskifte lacing med samme størrelse læder snørebånd, eller du kan bruge en lidt mindre størrelse for at gøre lacing det lettere. Selvom den tykkere blonde er stærkere, hvis du gør et grundigt job med at udskifte blonder, vil din blonder med mindre diameter fungere fint og være lettere at strække gennem hullerne.

Trin 2

Bestil en blonde spole fra et læderforsyningsfirma. Du kan finde disse online. Din læder blonde kommer som en kontinuerlig længde af læder indpakket rundt om en spole for nem brug.

Trin 3

Rekonditionér handsken med sadelsæbe, mens du venter på din blonde spole for at komme frem. Saddle sæbe kommer i en tin, ligesom sko polsk. Det er klart eller flødefarvet. Brug en klud til at dyppe nogle af sadelens sæbe ud og gnide den i handsken. En handske med snøring, der er slidt, har formentlig læder, der skal rekonditioneres på grund af alder.

Trin 4

Find stedet på handsken, hvor blonderet er knækket. Løs denne knude. Hvis det er stramt og vanskeligt at løsne, skal du bruge en skruetrækker og arbejde det ind mellem lagene af knuden for at løsne det. Når du får knuden løs, skal du ikke trække den gamle snøring ud. Det bliver din guide til den nye snøring.

Trin 5

Flyt omkring en tomme foran den ubundne knude og træk den gamle snøring gennem det første hul. Indsæt dit nye blonde materiale i hullet tilbage af den gamle blonder. Når du trækker den gamle blonde ud, skal du følge den med den nye blonder. På den måde bliver du ikke forvirret af snørebåndet. Fortsæt denne procedure for hele handsken, ikke kun lommen. Hvis båndet gav sig rundt i lommen, er chancerne det vil give plads i andre dele af handsken, så udskift alle snørebåndene samtidig.

Del:
Kommentarer