Retsmidler til hævelse i det indre øre

Retsmidler til hævelse i det indre øre

Indre øre hævelse kan være et smertefuldt problem at håndtere. Et hævet indre øre kan skyldes en række ting, herunder infektion eller sinus flare ups. Heldigvis er der nogle få enkle midler, der kan hjælpe med at behandle hævelse og smerte ved et hævet indre øre.

Påfør varme

En varm komprimering er den enkleste behandling for de fleste slags hævelse, og det virker effektivt også for inderlange hævelser. Påfør en varm vaskeklud eller varmepude sat på medium til det berørte øre hvert par timer. Dette hjælper med at lindre smerter, mindske hævelse og muligvis løsne blokering i øret, der kan forårsage hævelse.

Medicin

At tage en anti-inflammatorisk smertestillende middel vil også hjælpe med at lindre smerter i øre. Prøv at tage en smertestillende medicin med ibuprofen, som vil hjælpe med at reducere hævelse og lette smerte. Tag som anvist og overgå aldrig anbefalet dosering. Brug den varme kompressor efter at have taget medicin for yderligere at reducere symptomerne.

Naturlige Retsmidler

Prøv et helt naturligt middel til at lindre symptomer. En populær er at bruge et par dråber hvidløgssaft i øret. Du kan købe hvidløgsjuice på de fleste købmandsforretninger. Du kan også prøve at droppe i nogle dråber hvid eddike for at hjælpe med at rydde op infektion og hævelse. Basiljuicejuice kan også hjælpe og findes i de fleste fødevarebutikker. Et par dråber varm olivenolie kan også hjælpe. Brug ikke alle behandlinger på én gang, hvis man ikke arbejder for dig, skal du bare gå videre til den næste.

Medicinsk hjælp

Se din læge. Hvis du har ørehævelse, der fortsætter i mere end fire eller fem dage, eller hvis du har genoptaget øre hævelse, bør du se din læge. Det kan være tegn på en dårlig infektion eller et underliggende sundhedsproblem.

Del:
Kommentarer