Retsmidler til helbredelse af en fastklæbet tommel

Retsmidler til helbredelse af en fastklæbet tommel

En fastklæbet tommelfinger kan opstå, hvis tommelfingeren er bøjet unormalt. Fastklemmede tommelfinger kan resultere i ekstrem hævelse og smerte. Hvis tommelfingeren er fastklemt og ikke kan flyttes, skal du konsultere en læge for at være sikker på, at der ikke er knækkede knogler. Der er mange hjemmemekanismer, som du kan forsøge at hjælpe med at helbrede din fastklemte tommelfinger. Sørg for at du behandler tommelfingeren dagligt, indtil hævelsen er faldet. Når hævelsen er væk, kan du vende tilbage til dine normale daglige aktiviteter.

Is

Påfør isen på den fastklemte tommelfinger for at behandle den. Ispakker er gode at bruge og fylde med is. Ispakker kan købes hos butikker som Walmart. Hvis en ispakke ikke er tilgængelig, kan du placere is inde i en plastikpose og placere den fastklemte tommelfinger. Is hjælper med hævelsen og vil midlertidigt tøve tommelfingeren og hjælpe med smerten. Is skal påføres i mindst 15 til 20 minutter og gentages dagligt, indtil tommelfingeren er tilbage til normal.

Brace

Anbring en bøjle på den fastklemte tommelfinger for at holde den stabil. At holde tommelfingeren fra at flytte er svært, hvis du er en aktiv person. Der er tommelfingerbøjler, der kan købes på dit lokale apotek. Bøjlen hjælper med at immobilisere tommelfingeren og hjælpe den med at helbrede hurtigere. Du kan også pakke den skadede tommelfinger i tung gaze for at holde den stabil.

Soak

Blød tommelfingeren i Epsom salt for at hjælpe det helbrede. Epsom salt bruges ofte til ømme muskler og kan hjælpe med at berolige en forstuvning. Hæld om en kop Epsom salt i en beholder, bland det med vand og blød tommelfingeren i ca. 20 minutter. Soaking tommelfingeren i Epsom salt vil ikke kun hjælpe det helbrede, det vil hjælpe med smerten. Du kan også tage en lille mængde ibuprofen til at hjælpe med smerten.

Del:
Kommentarer