Retsmidler med eddike til knæ hævelse

Retsmidler med eddike til knæ hævelse

Knæsmerter er en almindelig tilstand, der rammer mange mennesker over hele verden. Knæet er en kompleks led i kroppen, der består af mange forskellige dele, såsom væskefyldte sacs, brusk, muskler, sener og ledbånd. Knæet er ansvarligt for at lade kroppen være aktiv og deltage i aktiviteter som løb, hoppe, huk, gå og bøje. Når knæsmerter og hævelse opstår, kan det være svækkende. Men der er mange retsmidler, der hjælper med at reducere knæ hævelse, og nogle af de retsmidler omfatter husholdningsvarer som eddike.

Årsager til knæ hævelse

Hævelse kan være forårsaget af mange ting som stødt knægt, knoglebetændelse, sportsskader, et revet ledbånd, reumatoid arthritis, tendinitis, gigt, Osgood-Schlater-sygdom, slidgigt, over brugen af ​​knæleddet eller muskelbelastningen. I de fleste tilfælde vil det i sidste ende falde på egen hånd, men andre gange må du muligvis bruge hjemmelavede midler eller se en læge for at reducere hævelse og finde årsagen. Sørg for at se en læge, hvis din knæsmerte ikke går væk, da det kan indikere, at du har alvorligt såret dit knæ eller har en underliggende sygdom.

Hævelse retsmidler

Knæsmerter og hævelse kan reduceres ved hjælp af enkle hjemmelavede midler, der indeholder ingredienser som et håndklæde, plastfolie og økologisk æblecidereddike. Først blød håndklædet i den økologiske æblecidereddike og læg den over det berørte knæled, hvolv knæet med plastfolie og lad det stå i otte timer eller natten over. Leddgigt er normalt ansvarlig for knæledsmerter og betændelse. Et par naturlige midler til behandling af arthritismerter er at drikke en blanding, der indeholder følgende ingredienser: to teskefulde æblecidereddike, et otte ounce glas vand og to teskefulde honning. Bland alle ingredienserne sammen i glas vand og drik det. Dette middel bør forbruges tre gange om dagen. Dette middel kan også anvendes topisk ved at gennembløde leddet i varmt vand, der indeholder en kvart kop æblecidereddike til 1 1/2 kopper vand. Det anbefales at suge det berørte led i denne blanding i ti minutter og gentage to til tre gange om dagen. Du kan også hurtigt bruge æblecider eddike, honning og vand opskrift. Fastgøring bruges til at rense kroppen af ​​skadelige toksiner, som kan forværre arthritis og øge ledsmerter. Fastgøring på æblecidereddike og honning gøres ved kun at spise æblecidereddike, honning og vandblanding i en hel dag. Sørg for at diskutere brugen af ​​hjemmelavede midler og fastende med din læge eller primærplejeleverandør, fordi æblecider eddike retsmidler er ikke for alle.

Del:
Kommentarer