Resistance Band Øvelser

Resistance Band Øvelser

Modstandsbånd er lette, bærbare stykker træningsudstyr, der kan bruges til at udføre de fleste øvelser, som du traditionelt kan gøre med håndvægte eller kabelmaskiner. De kommer normalt i tre "vægte:" lyse, mellemstore og tunge. Du kan købe dem hos sportsforretninger.

Kernøvelser

Modstandskabler kan indarbejdes i en kerne rutine for at forbedre abdominal styrke. Du kan gøre det skråtliggende kabel twist for at styrke dine skrå og tværgående mavemuskler. Du kan også gøre kabel crunches til at arbejde dine rektus abdominale muskler. Den skrå vridning er færdig med kablernes håndtag i dine hænder og i håndfladerne sammen. Dine arme forlænges lige foran dig i brysthøjde. Kablet er sløjret rundt om en pol eller af en ven. Sæt dine fødder hoftebredde fra hinanden med fødderne vendt fremad. Lad ikke dine fødder skifte udad under denne øvelse. Juster din afstand fra stangen eller venen, så der er en lille spænding i kablet, før du bevæger dig. Vrid dine skuldre og talje, men ikke dine hofter til højre. Du bør føle dette i din talje, ikke dine arme. Drej tilbage til midten. Drej 10 drej til højre og gør derefter 10 til venstre. Hvis du vil gøre dette mere udfordrende, stå på et ben eller stå på et ben og en pude. Du kan arbejde op til to eller tre sæt på 20 reps pr. Side. En abdominal crunch gøres på samme måde som på en kabelmaskine. Kneel på jorden med nogen, der holder kablet over og bag dig. Du kan også sprede enden af ​​kablet gennem en dør og lukke døren på den for at holde den på plads. Pas på, at du ikke trækker kablet for hårdt, eller det kan glide ud af døren. Hold en håndtag af kablet i hver hånd med dine hænder ved skuldrene fra knæet. Bøj i taljen og knæk ned halvvejs til gulvet ved hjælp af dine ab muskler for at trække din krop og kablet ned. Tillad dine skuldre at rulle fremad, når du knaster. Læn dig tilbage og lav yderligere 10 reps. Arbejd op til tre sæt på 10 til 20 reps. Gør kerne øvelser tre til fem dage om ugen for at øge kernestyrken. Du kan bruge bands hver dag eller indarbejde dem med andre gulv eller bold øvelser.

Modstand Træning Øvelser

Hver større muskelgruppe kan arbejdes med modstandskabler. Dette inkluderer brystet, ryggen, benene, deltoiderne, biceps og triceps. Brystet kan arbejdes med kabelbrystpresser og kabelbrystflyvninger, bagsiden med kabelrækker og kabel omvendt flyver, benene med kabelhuller og kabellunger, deltoiderne med kabel-sideløft og kabeloverheadpresser, triceps med kabelbackbacks og kabel franske presser, og biceps med kabel krøller og kabel omvendt krøller. En god helkrops kabel øvelse at gøre er en kabel squat med række øvelse. Stå med fødderne hoftebredde fra hinanden mod en stolpe eller ven med modstandskabel. Hold et håndtag i hver hånd med dine palmer vendt opad. Bøje dine knæ og hold dine hofter tilbage, som om du når til en stol. Lad din overkrop lette lidt fremad. Hold knebet i bunden og række dine arme tilbage ved at trække dine arme og skuldre tilbage. Dine albuer vil bøje og dine albuer børster forbi dine ribben, da de går bag din ryg. Klem dine skulderblade sammen. Forlæng dine arme fremad igen og stands derefter op. Du kan også gøre denne øvelse ved at lave squat og derefter gøre kabelrækken, når du står op igen.

Antal Reper og Sæt

Dit fitnessmål skal bestemme antallet af reps og sætte dig i brug under din træning. Et tungt vægkabel kan bruges til at opbygge muskler, men det vil ikke være nok, hvis dit mål er maksimal styrke eller tung kropsbygning. Til stabilisering er muskel udholdenhed og muskel toning selv om kabler fremragende. Start med to sæt med 12 gentagelser med et lys eller mellemvægtskabel. Sandsynlige øvelser til dine skuldre og arme vil have brug for et let kabel, men dit bryst, ben og ryg kan være i stand til at bruge mellemvægten. Brug kablet, der trækker dine muskler på den sidste rep, men det kan stadig gøres med den rigtige form. Arbejd op til to sæt med 20 reps. Dette vil forbedre din udholdenhed og øge styrken gennem din støtte muskler og sener samt dine store muskelgrupper. Hvis du ønsker at tone og definere dine muskler, skal du gøre tre sæt på 8 til 10 reps med et tungere kabel.

Del:
Kommentarer