Regler for softball til piger 9 til 10 ĂĄr gamle

Regler for softball til piger 9 til 10 ĂĄr gamle

Piger softball er organiseret i lokale ligaer over hele verden. Ligaer i USA forener sig med enten Amatør Softball Association eller United States Specialty Sports Association. Disse to organisationer offentliggør regler bøger, der skitserer måden spillet skal spilles på alle niveauer af softball. Reglerne for 9 og 10-årige spillere er på plads for at bevare pigernes sikkerhed på banen som en prioritet.

Sikkerhedsudstyr

Batteriet, ungdomsbasistrænerne, dækdæmperne og enhver anden spiller på offensivholdet, der kommer ind i live-ball-området, skal have en hjelm. En spiller, der kommer ud for at hente en flagermus eller chase ned en fejlkugle, er omfattet af denne regel. Battinghjelmen skal have klapper over begge ører og skal have en ansigtsbeskyttelse fastgjort. Fangeren er forpligtet til at bære en hjelm med ansigtsmaske med en halsbeskyttelse fastgjort. Hun skal også bære shin guards og en brystbeskytter.

Aldersbestemmelse

Nogle ligaer bruger to-årige trin til at opdele deres spillere, går med 10 og under for alle ni og 10-årige spillere. Reglerne giver mulighed for en alders-ren betegnelse på 10 og under og 9 og under. På nogen måde bestemmes aldersgrænsen ved anvendelse af 31. december i det foregående kalenderår som basisdato. En spiller der bliver 11 den 1. januar vil stadig spille 10-og-under for den kommende softball-sæson.

Coach og Machine Pitch

USSSA-reglerne gør det muligt for ligaer at bruge en træningsbane eller maskinhøjde til 9 og 10-årige piger. Det er ikke et krav, men ligaer, der ønsker at hjælpe med at få flere bolde i spil til fordel for batter og fielders kan bruge en af ​​disse muligheder. Hastigheden på banen er angivet som 37 mph fra 40 fod væk til maskinhøjde og batterer får otte pladser til at sætte bolden i spil. Træningsreglerne begrænser hver hitter til seks pladser fra en voksen coach.

SpilomrĂĄdet

Piger i den 9 og 10-årige division af softball spiller på samme felt som ældre piger, med baserne sat 60 fod fra hinanden. Reglerne bevæger pitcherens cirkel tættere på hjemmeplade. Mens ældre piger pitcher fra enten 43 fod (high school distance) eller 40 fod (begynder i alderen 11), stiger disse yngre piger 35 meter væk fra hjemmeplade.

Frist

De regelmæssige sæsonspil spilles på en tidsbegrænsning i piger softball. Ingen ny inning kan starte efter at holdene har spillet i en time og 30 minutter. Dette er basen uanset hvor mange innings der er blevet spillet.

Del:
Kommentarer