Regler for High School Field Hockey

Regler for High School Field Hockey

I sporten af ​​felthockey konkurrerer to hold om at score mål ved at rulle, passere og ramme en hårdgumkugle med træpinde. Selv om de grundlæggende regler for felthockey forbliver ens, uanset niveauet af spil, er der mindre forskelle mellem high school field hockey, som styres af National Federation of State High School Associations og ungdom, kollegial eller olympisk konkurrence.

Game Structure and Playing Field

Et high school field hockey spil består af to 30-minutters halvdele med en halv time på ikke mere end 10 minutter. Spillet spilles på et felt, der måler 100 meter lang med 60 meter bredt. At splitte bredden af ​​feltet er midtlinjen. Spillet begynder i centercirklen. Placeret i midten af ​​hver endelinie er mål, der er 7 fod høje og 12 fod brede. Syv meter foran hvert mål er straffesparkslinjen og foran hvert mål er halvcirkelformede områder, der kaldes de slående cirkler.

Grundlæggende spilleregler

Eleven spillere fra hvert hold tager feltet ad gangen og en af ​​disse spillere fungerer som målmand. Målmesteren skal være fuldt kitted og have en skjortefarve, der adskiller sig fra begge holdes feltspillere. Hver feltspiller bærer handsker og masker til beskyttelse og bærer en pind med et håndtag og buet hoved. På gymnasiet skal spillerne have øjenbeskyttelse og mundvagter. Spillet starter med en møntkast for at bestemme hvilket hold der får første besiddelse og på hvilken side af banen holdene begynder at spille. En spiller fra holdet med første besiddelse passerer bolden fra midten af ​​banen for at starte spillet. Spillere bruger deres pinde til at bære, passere og skyde bolden med det formål at i sidste ende skyde bolden ind i modstanderens mål for en score. At score, skal en spiller skyde bolden ind i målet fra inden for den slående cirkel, også kendt som skydecirkel.

Spiller Frispark

I gymnasiet kan kun målmanden hæve sin pind over skulderen og kun når det er at redde et skud på målet. Felt spillere har ikke lov til at holde deres pinde over deres hoveder. De kan ikke spille bolden med bagsiden af ​​deres pind. Der er ingen tackling eller hindring af en modstander, der forsøger at spille bolden. De har heller ikke lov til at bruge deres fødder eller anden kropsdel ​​til at styre bolden, bortset fra målmanden, der kan bruge sine hænder. Spillere, der begår fejl, kan advarsles, suspenderes midlertidigt i to minutter med et grønt kort, suspenderes midlertidigt i fem eller 10 minutter med et gult kort eller udsendes fra spillet med et rødt kort.

Straffe hjørner og straffeslag

Et straffespark bliver tildelt, når en spiller på det defensive hold bryder en regel inden for den slående cirkel eller begår en forsætlig fejl uden for cirklen, men inden for 25-yard-området. Afspilningen stopper straks, og det offensive hold har lov til at oprette et spil. Med fem forsvarere, herunder målmanden, placeret på slutlinjen, står en angriber på slutlinjen 11 meter fra målet og rammer bolden til sine holdkammerater, der står øverst i den slående cirkel. Det offensive hold kan så skyde på målet.

Et straffeslag uddeles ofte efter at en fejl er begået, der direkte forhindrer et mål. Efter at ledemesteren spørger en udvalgt offensiv spiller og målmanden, hvis de er klar, slår hun sin fløjte og den valgte offensiv spiller får til at tage et enkelt skud fra straffesparkslinjen med kun målmanden som modstand.

Del:
Kommentarer